Mobil

Az Apple új reklámokban emeli ki az iPhone 13 tartósságát és akkumulátorának élettartamát

A tavaly ősszel debütált iPhone 13-as széria népes családdal érkezett. Kaptunk mini, alap, Pro és Pro Max verziókat. Mint ahogy azt már megszokhatta a felhasználó, jobb kamera, gyorsabb processzor, továbbfejlesztett kijelző és hosszabb üzemidő állt a fókuszban.

Azt hiszem, a legtöbb ember számára az utóbbi kettő dolog az, amely igazán lényeges. Akkumulátor teljesítményből mindig jól jön bármennyi, hiszen annyira nem kellemes dolog egy powerbankot a zsebünkbe szuszakolni szeretett eszközünk mellé. A kijelző védelme pedig egy esésnél értékelődik fel, ismerve a jelenlegi, felettébb borsos alkatrészárakat. Mindkettőben jelentőset fejlesztett az iPhone 13-as modelleknél az Apple.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Megjelent az iOS 15.1.1 – megszakadó hívások javítása az iPhone 12 és iPhone 13 Pro modelleken…

Az iOS 15.1.1 csak az iPhone 12 és iPhone 13 modellekre jelent meg, és a megszakadó hívásokat hivatott orvosolni ezek esetén.

Három új termékbemutató Apple kisfilm: MacBook Pro, AirPods 3, HomePod mini

A hétfői esemény után az Apple rövid reklámszpotokat is közzétett a MacBook Pro, AirPods 3 és a HomePod mini új színei kapcsán.

Kukkants be az iPhone 13 Pro és iPhone 13 Pro Max belsejébe az iFixit friss háttérképeivel

Az iFixit háttérképeit használva őket úgy tűnik, mintha az iPhone 13 Pro vagy az iPhone 13 Pro Max készülékünk kijelzője átlátszó lenne.

iPhone 13: nem hivatalos szervizben cserélt kijelzővel nem működik majd a Face ID

Több forrásból, többek közt az iFixit csapatától érkezett az információ, hogy az iPhone 13-nál a kijelzőcsere közel sem lesz egyszerű móka.

Az iFixit szétszedte az iPhone 13 Pro-t

Az iFixit csapata szétszedte az iPhone 13 Pro-t és bár teljes értékelésről még nem tudunk beszámolni, de 1-2 érdekességet már megosztottak.

Ez a cikk Az Apple új reklámokban emeli ki az iPhone 13 tartósságát és akkumulátorának élettartamát itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Több mint 90 méter mély szakadékból mentett ki két embert az iPhone 14

www3.hu

WWDC21: az Apple bemutatta az iCloud+ szolgáltatást három új funkcióval

www3.hu

50%-kal gyorsabb a Photoshop M1-en, mint egy 2019-es Intel MacBookon

www3.hu