Mobil

Aerial 3 – Apple TV képernyőkímélők Mac-re

Emlékszem, gyerekkoromban mennyire elvarázsoltak a Windows képernyőkímélői, kis túlzással órákig tudtam nézni, ahogy azok a csövek tekerednek egymás alatt, felett, vagy éppen a cég logójának színeit hordozó 3D-s alakzatok hogyan alakulnak át egymásba és pattognak közben a monitor szélei közt. A képernyőkímélők régen a beégés ellen védték a kijelzőt, de erre manapság már nincs szükség, maximum OLED-nél lehetne ez gond, ezért a használatuk háttérbe szorult, évekig én se használtam, inkább alvó módba tettem a kijelzőt, minthogy valami animáció fusson rajta.

Az Apple TV azonban egy újfajta, iszonyatosan látványos, Aerial névre hallgató képernyővédő csomagot hozott el a nappalinkba, amelynek köszönhetően látványos felvételeken suhanhatunk át nagyvárosok, természeti csodák vagy épp maga a bolygó felett, de akár a tengerek mélyére is eljuthatunk. Az Aerial alapvetően csak az Apple TV-re érhető el, de lelkes fejlesztők megcsinálták ennek a macOS-es verzióját is már évekkel ezelőtt, amiről akkor mi is hírt adtunk, de most megjelent a legújabb verziója, ami nemcsak a legújabb videókat tartalmazza a tvOS 15-ből, hanem számos hasznos újítással és kiegészítővel rendelkezik.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Dyson Airwrap: csúcskategóriás hajszárítás és formázás egy lépésben

Az Airwrap egyszerre szárít, göndörít, hullámosít és egyenesít, természetesen extrém hőhatás nélkül. Kipróbáltuk.

Kipróbáltuk a Meross központi egység nélküli, HomeKit-kompatibilis okoskapcsolóit és -konnektorát…

Szeretnéd okosabbá tenni az otthonod néhány eszközét? Belevágnál az okosotthon bizniszbe? Akkor nézd meg, mit tudnak a Meross termékei!

Az év karácsonyi ajándéka újra elérhető raktárról: Comply™ az AirPods Pro-hoz!

A Comply™ egy memóriahabos fülilleszték az AirPods Pro-hoz, amivel sokkal kényelmesebb viseletet kapunk és nem mellékesen jobb hangzást is.

Xiaomi Mi Portable Air Pump – a tökéletes, hordozható, elektromos kompresszoros pumpa

Nincs kedved kézi pumpával vesződni? Szükséged van egy kicsi és hordozható kompresszorra? Akkor neked találták ki a Xiaomi pumpáját.

Spigen GearLock – a tökéletes biciklis telefontartó és tok

Rendszeresen biciklizel vagy épp rollerezel? Nem tudod, hova tedd közben a telefonod, amikor használnád? A válasz egyszerű: GearLock.

Ez a cikk Aerial 3 – Apple TV képernyőkímélők Mac-re itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

iOS 17: a jelkód megváltoztatása után a régi jelkód alapból még 72 óráig érvényes

www3.hu

Új Apple terméket kaptál? Ezeket a cikkeket olvasd el! (2022)

www3.hu

Apple Car az iForex szemszögéből

www3.hu