Mobil

A MacRumors szerint ezek a legjobb Apple kiegészítők a CES 2022 kiállításon

Bár a nyakunkon lévő világjárvány rányomta a bélyegét a CES 2022 elektronikai kiállításra is, a technika szerelmesei mégsem maradtak látnivaló nélkül az idei, Las Vegas városában megrendezett eseményen.

A Macrumors-os kollégák által legjobbnak tartott Apple kiegészítőket mi is közelebbről górcső alá vettük, amiről olvasóink az alábbiakban egy csokorba gyűjtve tájékozódhatnak. A Macrumors ezt egy videó formájában is összefoglalta, mert hiába a visszafogott rendezvény, a gyártók mégis szép számmal képviseltették magukat.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

A 2021-es MacBook Pro modelleket érintő hibajavítások is érkeztek a macOS Monterey 12.1 RC verziójáv…

Univerzális vezérlés továbbra sincs, de több bosszantó hibát is javít a hamarosan nyilvánosan is megjelenő macOS Monterey 12.1-es verzió.

Az év karácsonyi ajándéka újra elérhető raktárról: Comply™ az AirPods Pro-hoz!

A Comply™ egy memóriahabos fülilleszték az AirPods Pro-hoz, amivel sokkal kényelmesebb viseletet kapunk és nem mellékesen jobb hangzást is.

Xiaomi Mi Portable Air Pump – a tökéletes, hordozható, elektromos kompresszoros pumpa

Nincs kedved kézi pumpával vesződni? Szükséged van egy kicsi és hordozható kompresszorra? Akkor neked találták ki a Xiaomi pumpáját.

Spigen GearLock – a tökéletes biciklis telefontartó és tok

Rendszeresen biciklizel vagy épp rollerezel? Nem tudod, hova tedd közben a telefonod, amikor használnád? A válasz egyszerű: GearLock.

Ezeket az újdonságokat hozta az iOS 15.2 harmadik bétája

Végre lehetővé vált a Zene appban a lejátszási listákban keresés, és ezen kívül is jött még pár újdonság az iOS 15.2 harmadik bétájával.

Ez a cikk A MacRumors szerint ezek a legjobb Apple kiegészítők a CES 2022 kiállításon itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

TrendForce: az alacsony kereslet miatt az Apple elkaszálja az iPhone 12 minit

www3.hu

Több részvényes beperelte az Apple-t, mert szerintük Tim Cook füllentett 2018-ban

www3.hu

Time Machine a Synology routereihez csatlakoztatott HDD/SSD használatával

www3.hu