Mobil

Egyes Apple mérnökök akár 180 000 dolláros részvény bónuszt is kaphatnak a maradásukért

Az Apple részvény bónuszokat biztosít egyes mérnököknek, azt megelőzendő, hogy olyan cégekhez lépjenek le, mint például a Meta, írja a Bloomberg. A múlt héten a chip tervezéssel, hardverrel, szoftverrel és üzemeltetéssel foglalkozó kiválasztott mérnökök tájékoztatást kaptak arról, hogy 50 000 és 180 000 dollár közötti részvény bónuszt kapnak, ami a Bloomberg szerint kissé szokatlan és jelentős összeget képvisel.

A legtöbb mérnök egyébként 80 000 és 120 000 dollár értékű részvényt kapott. Ezt a bónuszt korlátozott részvény egységekként biztosítják, amelyeket négy év alatt folyósítanak. Ennek feltétele, hogy az alkalmazottak az Apple berkein belül maradnak, és nem vállalnak munkát más cégeknél.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Breaking – Szereld Magad programot indít 2022 elején az Apple!

Az Apple ma bejelentette, hogy jövő évtől szereld magad programot indít, aminek köszönhetően bárki hozzájuthat eredeti Apple alkatrészekhez!

Az Epic Games vs. Apple per: ki is nyert valójában?

Mivel az Epic megsértette az Apple-lel kötött szerződését, ezért Yvonne Gonzalez Rogers szerint az Apple jogosan tette ki őket az App Store-ból.

Javítási program az iPhone 12 és iPhone 12 Pro beszédhangszórójához

Az Apple megállapította, hogy az iPhone 12 és iPhone 12 Pro modellek kis része esetén a beszédhangszóróval kapcsolatos hibák jelentkezhetnek.

Újabb szivárogtatókat szólított fel az Apple a tevékenységük befejezésére

A szivárogtatások előnyt adhatnak az Apple versenytársainak és félrevezethetik a vásárlókat, mert az információk nem biztos, hogy pontosak.

Intel vs. Apple: a Windows-os számítógépek jobb játékélményt kínálnak, mint a Mac laptopok

Az Intel összehasonlított egy Intel processzoros PC-t egy Intel processzoros MacBook Pro-val, és megállapította, hogy az Intel processzor a jobb.

Ez a cikk Egyes Apple mérnökök akár 180 000 dolláros részvény bónuszt is kaphatnak a maradásukért itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent az iOS 15.4.1 – az Apple többek között javított egy gyorsabb merülést okozó hibát

www3.hu

Bloomberg: új M-szériás chipeken dolgozik az Apple

www3.hu

Az iOS 15 eltünteti majd a lencse tükröződést fotóidról

www3.hu