Mobil

Commercial Times: 18 hónapos frissítési ciklusokra állna be az Apple Silicon

A tajvani Commercial Times új elemzést adott ki arról, hogy az Apple mikor fogja kiadni az első, M2 chippel szerelt Mac-et, de itt nem álltak meg, az M2 Pro és az M3 érkezését is megjövendölték.

Szerintük ugyanis az Apple másfél évente szeretne új processzor generációt indítani és félidőnél „dobnák be a buliba” a Pro variánst. Nézzük meg, hogy ezek alapján akkor hogyan alakulna az ütemterv!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Pletykák Ming-Chi Kuo-tól és Gizchina-tól: iPhone SE 3, iPhone 14, iPhone 15

A Gizchina a jövő tavasszal érkező iPhone SE 3-ról fedett fel infókat, Ming-Chi Kuo pedig az iPhone 14 kamerájáról. Nézzük is meg ezeket!

Dylandkt: valószínűleg három új kijelzőt gyártat az LG-vel az Apple, köztük egy új Pro Display XDR-t…

A legújabb pletyka szerint az LG három különböző kijelzőt is gyárt épp, külön márkajelzés nélkül, amelyek az Apple számára készülhetnek.

The Elec: eltűnhet a kamerasziget az iPhone 14 Pro modellekről

A legújabb pletykák megerősíteni tűnnek Ming-Chi Kuo korábbi információit arról, hogy az iPhone 14 Pro modellekről eltűnik a kamerasziget.

Dylandkt információi szerint nem lesz ProMotion kijelző a következő MacBook Airben

Ha hinni lehet egy friss pletykának, az új MacBook Pro modellek egyik legkedveltebb újítása hiányozni fog a 2022-es MacBook Air modellekből.

Ming-Chi Kuo: az iPhone 14 támogatni fogja a Wi-Fi 6e szabványt is

Ming-Chi Kuo két pletykával szolgált az iPhone 14-ről és csak az egyik jó: az új telefon támogatni fogja az új Wi-Fi 6e szabványt is.

Ez a cikk Commercial Times: 18 hónapos frissítési ciklusokra állna be az Apple Silicon itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Kipróbáltuk a BMW iX1-et és a My BMW app újdonságait

www3.hu

Az Epic Games vs. Apple per: ki is nyert valójában?

www3.hu

Ming-Chi Kuo szerint maradhat a tavalyi chip az olcsóbb iPhone 14 modellekben

www3.hu