Mobil

Kipróbáltuk a Meross Smart Wi-Fi HEPA H13 HomeKit-kompatibilis légtisztítóját

A társadalom nagyon kis része van igazán tisztában azzal, mit is jelent a tiszta, friss, egészséges levegő és most itt nem a hegyi levegőre gondolok, hanem a civilizációs környezetben értelmezett levegőminőségről. Én is csak annyira foglalkoztam mostanáig ezzel a dologgal, hogy ha úgy érzem otthon meleg van, elhasználódott a levegő, akkor szellőztetek egy keveset, ami már tök jó, de igazából édeskevés.

Brutálisan sokat számít az, hogy ki, hogyan és mikor szellőztet otthon, vagy éppen hogyan cseréli a levegőt az otthonában. Ettől függ, hogy hogyan érezzük magunkat napközben, mennyire vagyunk produktívak, képesek vagyunk-e gyorsabban reagálni a helyzetekre. A levegőcsere önmagában megváltoztathatja az életünket, nem véletlen szellőztettek reggel és este a nagyszüleink, amit mi jóval kevesebbszer teszünk már meg manapság.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Kipróbáltuk a Meross központi egység nélküli, HomeKit-kompatibilis okoskapcsolóit és -konnektorát…

Szeretnéd okosabbá tenni az otthonod néhány eszközét? Belevágnál az okosotthon bizniszbe? Akkor nézd meg, mit tudnak a Meross termékei!

Fejfájás, rossz közérzet? Miért fontos a levegőcsere az otthonunkban és hogyan mérjük mi?

Ebben a cikkben a CO₂ mérésről és a levegőcseréről írunk, hogy miért fontos a szellőztetés és hogyan mérhető a széndioxidszint.

HomeKit támogatást kapott a 2. generációs Twinkly okos karácsonyfa égősor

A legutóbbi firmware-frissítéssel HomeKit-képessé vált a második generációs Twinkly okos karácsonyfa égősor – a régire meg ott a Homebridge.

Okosotthon felületfűtéssel: Uponor-Chameleon okosotthon integráció videó

A videóban Kiss Péter, az Uponor ügyvezető igazgatója beszélget Szarvas Péterrel, a Chameleon Smart Home tulajdonosával.

Aqara Camera Hub G2H okosotthon központ és kamera – teszt és vélemény

Az Aqara okosotthon rendszerét még tavasszal mutatta be Admin kolléga egy hosszabb cikk keretében, most lássuk az Aqara Camera Hub G2H-t.

Ez a cikk Kipróbáltuk a Meross Smart Wi-Fi HEPA H13 HomeKit-kompatibilis légtisztítóját itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Az Apple ősszel változtat majd az alkatrészek párosítása kapcsán

www3.hu

Az iSTYLE nevével visszaélve nyerészkednek a scammerek

www3.hu

Mire képes egy 3 éves, M1-es Mac 2024-ben, és mikor érdemes Intelest vásárolni használtan?

www3.hu