Mobil

StellaFudge: az Apple végre készített egy firmware frissítő alkalmazást az AirPods-hoz

Lehet, hogy nem is tudsz róla, de az AirPods-od firmware verziója viszonylag gyakran változik. Az Apple azonban trükkös és ezt a frissítést iOS eszközeid elvégzik a háttérben.

Csak annyi kell hozzá, hogy az AirPods a töltőtokjában töltőn legyen és a hozzá csatlakozott iOS eszközön legyen aktív internetkapcsolat. Mi van azonban, ha nem sikerül a frissítés vagy esetleg az AirPods-od nem Apple kütyükkel használod? Ha minden igaz, mostantól erre is van „megoldás”.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Különleges CT képeken láthatjuk az AirPods modellek fejlődését

Az AirPods modellek CT képei feltárták, milyen belső tervezési változtatásokat kellett végrehajtania az Apple-nek a fejlesztésük során.

Átlátszó borítású AirPods és 29 wattos fali adapter prototípus szivárgott ki

Szeretnéd látni, hogy hogyan néz ki belülről egy AirPods, anélkül, hogy szétszednéd? Az átlátszó AirPods prototípus lehet, hogy tetszeni fog!

iOS 15: Apple ID-hoz társul az AirPods a Lokátorban

iOS 15-től a Lokátor alkalmazás nem csak akkor tud segíteni AirPods-od megtalálásában, ha Bluetooth-on kapcsolódik eszközödhöz.

WWDC21: ezeket az újdonságokat kapják meg ősszel az AirPods-ok

Az iOS 15-nek köszönhetően az AirPods-od még a bevásárló listád észbentartásával is tud majd segíteni, és ez csak egy a sok újítás közül.

Nem valószínű, hogy a közeljövőben érkezni fog a kétirányú vezeték nélküli töltés

A korábbi pletykák beigazolódni látszódtak, de úgy tűnik, most mégis csúszik az Apple kétirányú vezeték nélküli töltést megvalósító terve.

Ez a cikk StellaFudge: az Apple végre készített egy firmware frissítő alkalmazást az AirPods-hoz itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Ezek a legizgalmasabb változások az iOS 15 és iPadOS 15 negyedik bétájában

www3.hu

Megjelent az iOS 16.2 – Freeform app, Apple Music Éneklés és más újdonságok

www3.hu

Az Apple díjmentesen kicseréli a 2016-os és 2017-es MacBook Pro-k nem töltődő akkumulátorait

www3.hu