Mobil

Elérhető az eSIM a Telenornál az egyes üzleti és flottás előfizetők számára

December 9-én végre a Telenor is csatlakozott az eSIM-et kínáló hazai szolgáltatók sorába, így a Telekom és Vodafone ügyfelei után már a Telenor egyes előfizetői is válthatnak a legújabb típusú SIM-kártyára. No persze azért nem eszik olyan forrón azt a kását: a Telenor esetén az eSIM ugyanis jelenleg csak közép- és nagyvállalati, ATR, illetve üzleti flotta ügyfelek számára érhető el, a kisvállalati és lakossági ügyfelek pedig a jövő év első felében vehetik majd igénybe.

(“eSIM-el” – a szemfülesek sajnos több tartalmi hibát is kiszúrhatnak az oldalon.)

Az eSIM használata több előnnyel is járhat, többek között például mivel nem vehető ki a készülékből, mint egy fizikai SIM, így az elveszett vagy ellopott készülék megtalálását is elősegítheti – bár ugyanez egyúttal hátrány is lehet, ha le kell adnunk a készüléket szervizben, hiszen akkor nem is tudjuk pár mozdulattal áttenni a kártyát addig egy másik készülékbe. Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Rövid hír: bármikor megérkezhet az eSIM a Vodafone előfizetők számára – frissítve: már elérhető!…

A Vodafone legfrissebb, július 30-án hatályba lépett ÁSZF-jének a szövege már tartalmazza az eSIM-et a 3.1.3-as és 4.1.1-es bekezdésekben.

Elérhetővé vált a Telekomnál az Apple Watch LTE támogatás!⌚️– aktiválás, beállítás

A mai nappal kezdődően a Telekom mindenki számára elérhetővé tette az Apple Watch LTE támogatását, amit a Telekom fiókunk alatt tudjuk aktiválni.

Az Apple az ütemterv szerint csak az iOS 13.3-ban javíthatja majd a hálózateldobási hibát – frissítv…

A hozzánk eljutott információk alapján az Apple-nél a leghamarabb a decemberben érkező iOS 13.3-ra tudják csak ütemezni a hálózateldobási hiba javítását.

Telekom eSIM és MultiSIM – teszt, leírás, vélemény!

Az eSIM és a MultiSIM is egy hatalmas előrelépés, tehát hogy egyszerre két számot is használhatunk már egy készüléken, azonban az Apple ismét spórolt.

iMessage aktiválási probléma: REG-RESP?

Az utóbbi időben több olvasónk is tapasztalta, hogy nem aktiválódik az iMessage, helyette olyan üzeneteket kap, amiben a REG-RESP? szerepel.

Ez a cikk Elérhető az eSIM a Telenornál az egyes üzleti és flottás előfizetők számára itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Dylandkt: az M2 chip 2022-ben érkezik az újratervezett MacBook Air modellekben

www3.hu

Új MacBook Air, MacBook Pro, iPhone 13 és Apple Watch Series 7 pletykák

www3.hu

Az iOS 15 eltünteti majd a lencse tükröződést fotóidról

www3.hu