Mobil

Az Apple közzétette az Apple Music 2021-ben legtöbbet játszott dalainak listáját

Az év végéhez közeledve az Apple a napokban közzétette az Apple Music esetén az év legtöbbet streamelt dalait. 2021 legnépszerűbb dala a K-pop szupersztár csapat, a BTS Dynamite című nótája lett a hallgatási számok alapján. A legolvasottabb dalszövegek elismerése Olivia Rodrigo Drivers License dalát illeti meg, amely egyben a második legtöbbet streamelt szám is volt.

A cég emellett megosztotta a szolgáltatásban megtalálható összes dal Top 100-as listáját, a legolvasottabb szövegeket, fitnesz dalokat és a Shazamon keresztül legtöbbet keresett zenéket. A Top 100 dal lejátszási listája egyébként elérhető az Apple Music szolgáltatásban.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Elérhetővé vált az Apple Music Lossless és a térbeli hangzás a Dolby Atmos-szal

Az Apple Music egy hatalmas lépést tett a minőségi zenehallgatás felé, mivel elérhetővé vált a Lossless és a térbeli hangzás.

Apple Music: különleges esemény a WWDC startja után

A WWDC nyitó keynote-ja után, hazai idő szerint ma este 9-től az Apple még az Apple Music esetén is tart egy külön eseményt.

WWDC21: elszólta magát az Apple egy álláshirdetése, érkezik a homeOS

Az Apple oldalán egy, az Apple Music csapat által feltett álláshirdetés megemlít egy jelenleg még nem létező operációs rendszert, a homeOS-t.

Júniustól veszteségmentesre vált az Apple Music teljes kínálata, és lesz térbeli hang is

Az Apple júniusban elhozza az Apple Music zenei kínálatába a térbeli hangot Dolby Atmos támogatással, és a veszteségmentes tömörítést is.

Behind the Songs az Apple Music-ban: fókuszban a dalszerzők és producerek

A Behind the Songs egy lejátszási listákból, videókból, interjúkból és rádióműsorokból álló gyűjtemény lesz az Apple Music-ban.

Ez a cikk Az Apple közzétette az Apple Music 2021-ben legtöbbet játszott dalainak listáját itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Az elődeikhez képest jelentősen jobb az új MacBook Pro modellek hőelvezetési képessége

www3.hu

Magyar fejlesztés: teljes méretű, magyar ékezetes billentyűzet iPadre és iPhone-ra

www3.hu

Már az iMazing alkalmazással is könnyedén ellenőrizheti bárki a készülékén a Pegasus-t!

www3.hu