Mobil

Az év karácsonyi ajándéka újra elérhető raktárról: Comply™ az AirPods Pro-hoz!

Bevallom, picit hangzatos lett a cikk címe, de van benne igazság. A Comply™ az egyik legjobb dolog, ami az AirPods-zal történt, és több mint 5 éve használom fülhallgatóimmal. Maga a termék sikeres múltra tekint vissza és a legtöbb neves fülhallgatókkal foglalkozó gyártó memóriahabos fülillesztéket ad a termékéhez.

A Comply™ is egy memóriahabos fülilleszték, amivel lényegében sokkal kényelmesebb érzést kapunk és nem mellékesen jobb hangzást is. Közel 1 éve írtam erről már itt a Szifon.om-on, akkor 2 nap alatt elfogyott az egész raktárkészlet, most pedig újra elérhetővé vált a karácsonyi időszakra, érdemes lecsapni rá!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Xiaomi Mi Portable Air Pump – a tökéletes, hordozható, elektromos kompresszoros pumpa

Nincs kedved kézi pumpával vesződni? Szükséged van egy kicsi és hordozható kompresszorra? Akkor neked találták ki a Xiaomi pumpáját.

Spigen GearLock – a tökéletes biciklis telefontartó és tok

Rendszeresen biciklizel vagy épp rollerezel? Nem tudod, hova tedd közben a telefonod, amikor használnád? A válasz egyszerű: GearLock.

Ajándékozz keretezett készüléket karácsonyra – Black Friday kedvezménnyel!

Rendeld meg a készülék keretezését vasárnap éjfélig és 5.000Ft kedvezményt vehetsz igénybe, ha december 10-ig le is adod hozzá a készüléket!

Teszteltük az AirPods 3-at – melyik AirPods modellt éri meg megvásárolni?

HomeKit támogatást kapott a 2. generációs Twinkly okos karácsonyfa égősor

A legutóbbi firmware-frissítéssel HomeKit-képessé vált a második generációs Twinkly okos karácsonyfa égősor – a régire meg ott a Homebridge.

Ez a cikk Az év karácsonyi ajándéka újra elérhető raktárról: Comply™ az AirPods Pro-hoz! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent az iPadOS 15.2 – appok adatvédelmi jelentése, Digitális hagyaték, pár új funkció és hibajavítások

www3.hu

Elutasítja az Apple az iOS 14.5 adatvédelmi szabályainak ellentmondó alkalmazásokat

www3.hu

Valószínű, hogy egy rejtett funkcióval is rendelkeznek az iPhone 12 modellek

www3.hu