Mobil

AdGuard: az egyik legjobb reklámblokkoló macOS-re és Windows-ra

A reklámok blokkolása nem újkeletű dolog, azonban a fizetős cikkek, vagy éppen a reklámblokkolók blokkolása már annál inkább. Az AdGuard segítségével a reklámblokkoló blokkolókat is kikerülhetjük és megszűnnek a teljesen érdektelen vagy politikai témájú YouTube reklámok is.

A reklámokkal önmagában szerintem nincs probléma. Sőt, én kifejezettem szeretem, ha jól célzott reklámot kapok. Ha például a Cadbury csokira keresek rá, akkor kaphatok később Cadbury csokis reklámokat probléma nélkül, valószínűleg vásárolni is fogok. De például PC számítógépházas hirdetéseket teljesen feleslegesen jelenít meg számomra a Google. Az AdGuard segítségével kényelmesen szűrhetjük ki a nem kívánt hirdetéseket és mindez ki is próbálható az ingyenes Safari bővítménnyel!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

iOS 15: ütközhet az iCloud Privát Átjátszó a szolgáltatók korlátlan közösségi, zenei és egyéb csomag…

Az iOS 15-tel esetleg belefuthatunk abba, hogy például korlátlan közösségi oldalas díjcsomaggal mégis elfogy a havi adatforgalmi keretünk.

Rejtett fejlesztői mód hozható elő az AirTag keresésekor

A Lokátorban nem csak az AirTag sorozatszámát és firmware-verzióját tudjuk megnézni, de kereséskor könnyen előhozható egy fejlesztői nézet is.

Az új Apple for Kids támogatási aloldal hasznos segítség lehet a szülőknek

Az Apple for Kids tanácsai egyenként eddig is megtalálhatóak voltak az Apple támogatási oldalán, de most összegyűjtve még inkább kézre esnek.

Jelszavak felügyelete az iCloud-kulcskarika segítségével

A szakértők szerint érdemes minden felhasználói fiókunknak más jelszót megadni: ebben például az iCloud kulcskarika lehet segítségünkre.

20 hasznos tipp Apple Watch tulajdonosoknak

20 hasznos tipp, amit még talán a régebbi Apple Watch tulajdonosok sem ismernek. Fedezd fel az órádat a cikkünk segítségével.

Ez a cikk AdGuard: az egyik legjobb reklámblokkoló macOS-re és Windows-ra itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

iPhone 12 állvány, ami tölti az Apple Watch-ot és az AirPods-t is!

www3.hu

Így legyen 2-3 hónapos ingyenes előfizetésed Apple Music-ra, Apple TV+-ra, iCloud+-ra és Apple Arcade-re

www3.hu

A jelek szerint lépett az Apple a fejlesztői bétákat megosztó oldalak ellen

www3.hu