Mobil

Veteránok napi Apple Watch kihívás november 11-én

Az Apple Watch kihívások egy része sajnos olyan eseményekre reflektál, amik az USA-n kívül semmit se jelentenek, ilyen például a hálaadásnapi, de a mostani veteránok napi is. Ez azonban nem kell, hogy kedvünket vegye, hogy megcsináljuk, hiszen a mozgás és az érte járó jelvény és matricák a lényeg, nem pedig az ünnepnap, vagyis sok eseményt elég fura egy kis sportolással megünnepelni.

Az Amerikai Egyesült Államokban november 11. a Veteránok napja, ami azért esik éppen erre a napra, mert 1918. november 11-én írták alá a szövetséges államok és Németország a fegyverszüneti egyezményt, ami az I. Világháború végét jelentette. Ebből a dátumból következik a kihívás elsőre fura 11 perce is.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Interjúban dicsérik az Apple vezetői az Apple Watch Series 7-et

Az Independent magazinnak adott interjút Alan Dye, az Apple felhasználói felületekért felelős vezetője és Stan Ng, a cég marketing vezetője.

DigiTimes: vércukor mérésére is alkalmas lehet az Apple Watch Series 8

A pulzusmérés, EKG és véroxigén ellenőrzés csak a kezdet volt. A DigiTimes szerint vércukor mérésre is képes lesz az Apple Watch Series 8.

Megjelent a watchOS 8.0.1 – két, az Apple Watch Series 3-at érintő hiba javítása

A watchOS 8.0.1 két, Apple Watch Series 3-as hibát javít, ezek egyike a szoftverfrissítést, a másik a kisegítő lehetőségeket érinti.

Így néz ki az Apple Watch Series 7 a való világban

A MacRumors egy Facebook csoportban talált képeket az Apple Watch Series 7-ről, amiket azóta eltávolítottak – és közben leállt a Facebook is.

Az Apple Watch Series 7 előrendelése október 8-án indul, és 15-én érkezik a vásárlókhoz

Október 8-án indul az előrendelés, és október 15-én már kézbe – és csuklóra is – lehet venni az Apple Watch Series 7 modelleket.

Ez a cikk Veteránok napi Apple Watch kihívás november 11-én itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

iOS 17: iMessage-appok eltávolítása az üzenet írásánál megjelenő opciók közül

www3.hu

Megjelent az iOS 14.3 – AirPods Max támogatás, Fitness+, fejlesztések és hibajavítások

www3.hu

Gyorsabb merülés és melegedés jelentkezhet a watchOS 10.1-re való frissítés után

www3.hu