Mobil

Az Apple bemutatta az AirPods 3-at – vízállóság, térbeli hangzás, MagSafe, jobb akkumulátor idő

Ahogyan az várható volt az Apple bemutatta az új belépő fülhallgatóját az AirPods 3-at. Lényegében ez az AirPods Pro kistestvére, szinte ugyanazokkal a tulajdonságokkal, kivéve a zajszűrés avagy zajkioltást, viszont cserébe tovább bírja akkumulátorral, mint a Pro.

Az új AirPods 3 a képek alapján hasonló designt kapott, mint az AirPods Pro, de nem in-ear fülhallgató – és igazából gyakorlatilag korábban már ki is szivárgott a kinézete. A szára ugyanúgy érintés/nyomásérzékeny, IPX4 vízálló és rendelkezik belső és külső mikrofonokkal, amivel a térbeli hangzást és az Adaptív EQ-t is megkapjuk, tehát valós időben optimalizálja a zenét, hogy a legjobb hangminőséget kapjuk!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Max Weinbach: iPhone 13, Apple Watch Series 7 és AirPods 3 pletykák

Max Weinbach 120 Hz-es ProMotion kijelzőről, jobb kameráról és nagyobb akkumulátorról nyilatkozott az iPhone 13 kapcsán.

Gurman: több Apple esemény ősszel, M1X MacBook Pro modellek novemberben

Gurman szerint az Apple idén ősszel több rendezvényt is tart az új iPhone, Apple Watch, AirPods, iPad mini és MacBook Pro bemutatására.

Nikkei: augusztusban indul az új AirPods gyártása és az iPhone SE 5G váltja az iPhone 13 minit jövőr…

Talán ősszel végre tényleg befut az AirPods 3 és az Apple úgy gondolja, hogy az iPhone SE 5G támogatással képes lenne a mini leváltására.

Bloomberg: idén érkezik az AirPods 3, jövőre pedig fitnesz funkciókkal bővül az AirPods Pro

Mark Gurman, a Bloomberg újságírója felfedett néhány érdekességet az AirPods 3, az AirPods Pro 2 és az AirPods Max jövőjével kapcsolatban.

Május 18-án, azaz holnap érkezhet a harmadik generációs AirPods és az Apple Music Hi-Fi

Egy új értesülés szerint az Apple május 18-án, kedden fogja bejelenteni a harmadik generációs AirPods-t és az Apple Music Hi-Fi szolgáltatást.

Ez a cikk Az Apple bemutatta az AirPods 3-at – vízállóság, térbeli hangzás, MagSafe, jobb akkumulátor idő itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent a watchOS 9.4 – az Apple orvosolta az ébresztések véletlen kikapcsolását

www3.hu

Okosotthon online konferencia és expo február 18-20. között!

www3.hu

Elérhető az iOS 14.3, iPadOS 14.3, watchOS 7.2 és tvOS 14.3 kiadásra szánt, RC verziója

www3.hu