Mobil

Lokátor és beszélgetések kiemelése funkciókkal frissült az AirPods Pro és AirPods Max

Az Apple a már megszokott módon csendben kiadott egy AirPods firmware frissítést, ami új funkciókkal látja el a legfrissebb füleseket.

Az AirPods Pro és az AirPods Max ugyanis valódi Lokátor támogatással bővült, beleértve a precíz helymeghatározást, egy frissített kereső felületet, elveszett módot és még értesíteni is tud az iPhone-od, ha az AirPods-od hátrahagynád. És ha ez nem lenne elég, megérkezett a beszélgetés kiemelése is, amivel az AirPods Pro áteresztő módját is jobban testre szabhatjuk.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Megjelent az iPadOS 15.0.1 – a megtelt tárhely értesítés javítása

Az iPadOS 15.0.1 azt a hibát javítja, amikor a Beállításokban tévesen az az értesítés jelenik meg, hogy a tárhely megtelt.

Megjelent az iOS 15.0.1 – az órával való feloldás és megtelt tárhely értesítés javítása

Az iOS 15.0.1 javítja az iPhone 13 modellek Apple Watch-csal való feloldását, illetve a szabad hely ellenére megjelenő megtelt tárhely értesítést.

iOS 15: az Apple Watch már értesít, ha ott hagyod valahol az iPhone-odat!

Értesítést kaphatsz, ha ott hagytad valahol az iPhone-odat, de értelemszerűen csak abban az esetben, ha rajtad van az Apple Watch!

Megjelent az iOS 12.5.5 – fontos biztonsági frissítések a régebbi készülékekre

A frissítés kettő, a Pegasus által is kihasznált, és egy harmadik, a kernelt érintő sebezhetőséget javít a már iOS 13-at sem támogató készülékeken.

Megjelent a watchOS 8 – megújult Fotók és portrés számlap, Fókusz, Tudatosság és egyebek

A watchOS 8 olyan új funkciókkal bővül, amelyek segítenek, hogy elérhető maradj, és minden eddiginél aktívabban és egész­ségesebben élj.

Ez a cikk Lokátor és beszélgetések kiemelése funkciókkal frissült az AirPods Pro és AirPods Max itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Kupon napok az XPRO-nál: akár 50-70%-os kedvezmény!

www3.hu

Kereteztesd be velünk a régi Apple termékedet – egész júliusban kedvezményesen!

www3.hu

Az okosotthonok jövője? Mindent a Matterről és Threadről az OkosOtthon Labor podcastben!

www3.hu