Mobil

Wall Street Journal: Jony Ive visszaemlékezése Steve Jobs halálának 10. évfordulóján

Tegnap, október 5-én napra pontosan 10 éve, 56 évesen hagyott itt bennünk Steve Jobs, az Apple ikonikus és legendás alakja. Ennek a szomorú évfordulónak az apropójából jelent meg még október 4-én egy visszaemlékezés Jony Ive-tól a Wall Street Journal hasábjain. Ive 2019-ig az Apple tervezési részlegét vezette és sok termék formavilága az ő munkájának gyümölcse.

A zseniális formatervezőt a munkakapcsolaton kívül köztudottan szoros barátság fűzte Jobs-hoz. A Wall Street Journal oldalán megjelent visszaemlékezése amiatt is különleges, mert Jobs 2011-es búcsúztatásán elmondott beszéde óta most először emlékezett meg nyilvánosan a kettejük közel 15 évet felölelő együttműködéséről.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Tíz éve halt meg Steve Jobs

Steve Jobs, aki több iparágban is jelentős nyomot hagyott maga után, tíz éve, 2011. október 5-én halt meg, amiről Tim Cook idén is megemlékezett.

Tíz éve mondott le Steve Jobs az Apple vezérigazgatói pozíciójáról

Tíz éve történt, hogy Steve Jobs azonnali hatállyal lemondott az Apple vezérigazgatói pozíciójáról, és utódjaként Tim Cookot nevezte meg.

Jony Ive részt vett az új, M1 processzoros iMac létrejöttében

Jony Ive 2019-ben otthagyta az Apple-t, az új M1 chippel felszerelt iMac azonban már akkor is készülőben volt, így ő is dolgozott rajta.

Steve Jobs ma lenne 66 éves

Az Apple társalapítója, aki több iparágban is jelentős nyomot hagyott maga után, ma lenne 66 éves. Szerinted sok dolog változott Steve halála óta?

Ismét elárverezik Steve Jobs egy 1973-as, kézzel kitöltött jelentkezési lapját

3 éve 52 millió forintért kelt el Steve Jobs állásjelentkezési pályázata, ami idén februárban újra elárverezésre kerül. De vajon mennyiért?

Ez a cikk Wall Street Journal: Jony Ive visszaemlékezése Steve Jobs halálának 10. évfordulóján itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

2021: új tokok és fóliák az iPhone-ra, iPadre, MacBookokra a SmartDiszkontban

www3.hu

Reuters: már 2024-ben megérkezhet az Apple Car, a cég első, önvezetésre is képes autója

www3.hu

Innr kültéri LED-szalagok és lámpák Philips HUE, Homey, Zigbee, SmartThings támogatással

www3.hu