Mobil

Mi Smart Air Fryer teszt: az egyik legjobb ár/értékkel rendelkező okos, forró levegős fritőz!

Talán sokatok otthonában megtalálható a Xiaomi márka, hiszen az okostelefonok mellett rengeteg elérhető árú, okos otthon kiegészítőjük is van, legyen szó okos konnektorról, izzókról, LED-szalagokról, vagy éppen biztonsági kamerákról. A cég követve az eddigi okos otthon vonalat, most egy új területen is kipróbálja magát, méghozzá az okos konyhai eszközökkel.

A Xiaomi Mi Smart Air Fryer forró levegős keringtetéssel főzi vagy épp süti meg az ételt, természetesen biztosítva a megfelelő ropogósságot is, mindezt minimális vagy épp zéró olajhasználattal. Már régóta nagy vágyam volt egy forró levegős sütő beszerzése, és noha hatalmas a választék a piacon, én itt is a maximalizmusra törekedtem és nagyon sok szempontnak kellett megfelelnie a terméknek. Lássuk is, miért pont a Xiaomi Mi Smart Air Fryer lett a választásom.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Roidmi Eve Plus okos robotporszívó dokkolóállomással – teszt és vélemény

Robotporszívót keresel otthonra? Fontos számodra, hogy szoftveresen is sokat tudjon és legyen hozzá dokkoló? Íme akkor a Roidmi Eve Plus.

Roborock S7 okos robotporszívó – teszt és vélemény

A Roborock mint robotporszívó egyfajta etalon lett az évek során, ebben a tesztben pedig részletesen kivesézzük minden funkcióját!

Új okosotthon platformot mutatott be a Homey, amit ingyenesen használhatunk majd!

A Homey fejlesztői gyakorlatilag mindenki számára elérhetővé tették az értelmes, gyors, széles skálán mozgó otthon automatizálást.

Kipróbáltuk a Dyson Purifier Cool™ TP07 légtisztító ventilátort – teszt és vélemény

Hosszabbtávon használtuk a Dyson Purifier Cool™ légtisztító ventilátort, érdemes elolvasni, hogy manapság mire képes egy profi légtisztító!

Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 okos ventilátor – teszt és vélemény

A Xiaomi Mi Standing Fan 2 szerintem rendkívül jó ár/érték aránnyal rendelkezik, ha okos ventilátort szeretnénk a lakásunkba.

Ez a cikk Mi Smart Air Fryer teszt: az egyik legjobb ár/értékkel rendelkező okos, forró levegős fritőz! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Már a Disney+ is támogatja a Dolby Atmos Spatial Audio-t a megfelelő eszközökön

www3.hu

Okos arctisztítás avagy az ageLOC LumiSpa Beauty eszköz!

www3.hu

Megjelent az iPadOS 16.7.1 az iPadOS 17-re nem frissíthető iPadekre

www3.hu