Mobil

Lehetővé vált a “gyári” alkalmazások értékelése és véleményezése az App Store-ban

Az Apple mostantól lehetővé teszi a felhasználói számára, hogy értékeljék és véleményezzék az App Store-ban az előre telepített iPhone-alkalmazásokat, mint például a Térképek, a Podcastok, a Mail és egyéb appok. A vállalat így a saját alkalmazásait kívánja egyensúlyba hozni azzal, ahogyan a felhasználók ezt a harmadik féltől származó alkalmazásokkal tehetik meg a platformon.

A 9to5Mac szúrta ki először, hogy az Apple mostantól lehetővé teszi a felhasználói számára, hogy akár öt csillagig terjedő értékelést hagyjanak számos, előre telepített alkalmazásukra. A véleményezők nem is lustálkodtak, reméljük az illetékesek levonják a konzekvenciákat az értékelésekből. Jelenleg a Podcastok alkalmazás vezeti a negatív listát.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Az Epic Games vs. Apple per: ki is nyert valójában?

Mivel az Epic megsértette az Apple-lel kötött szerződését, ezért Yvonne Gonzalez Rogers szerint az Apple jogosan tette ki őket az App Store-ból.

Az iOS 15 már figyelmeztet az Apple személyre szabott hirdetéseire is

Az iOS 15 esetében az Apple már beleegyezést kér a felhasználóktól a személyre szabott hirdetések engedélyezéséhez az Apple ID-jukhoz kapcsolódóan.

The Washington Post: átverős app zsákmányolt 600.000 dollárt egy iPhone felhasználótól

Az App Store engedélyezési folyamatán csúszott át az a valódinak tűnő app, amely Phillipe Christodoulounak végül 17,1 Bitcoinjába került.

Egy rövid videón már közelebbről is látható az App Store Best of 2020 díja

Andres Canella, a Wakeout! fejlesztőjének tweetje révén egy rövid videón már magát az App Store Best of 2020 díjat is láthatjuk közelebbről.

Best of 2020 – ezek az év legjobb appjai az Apple szerint

Íme az idei legjobb alkalmazások és játékok listája, az átlagosnak egyáltalán nem mondható, 2020-as, pandémiás évből.

Ez a cikk Lehetővé vált a “gyári” alkalmazások értékelése és véleményezése az App Store-ban itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

9to5Mac: Ezt várhatjuk az ősszel érkező AirPods Pro utódtól

www3.hu

Újfajta szíjjal érkezik az Apple Watch Series 9, jövőre pedig teljesen új design várható

www3.hu

Töltsd le az új, lila iPhone 12, az új iPad Pro és az új iMac háttérképeit

www3.hu