Mobil

Kukkants be az iPhone 13 Pro és iPhone 13 Pro Max belsejébe az iFixit friss háttérképeivel

Miután befejezte az új iPhone 13 Pro termékcsalád szétszedését, az iFixit most megosztott néhány belső és röntgenképet, amelyek betekintést nyújtanak az Apple legújabb zászlóshajójába. Ezek a háttérképek szórakoztatóak, hiszen használva őket úgy tűnik, mintha az iPhone 13 Pro vagy az iPhone 13 Pro Max készülékünk kijelzője átlátszó lenne.

Az iFixit az elmúlt években rendszeresen megosztott hasonló háttérképeket, miután szétszedték az éppen megjelent iPhone modelleket. Nekem Verne Gyula műve jutott eszembe a röntgenképekről, igaz, itt a történettől eltérve a Föld helyett az iPhone középpontja felé utazunk.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Az iFixit szétszedte az iPad mini 6-ot is

Az iFixit csapata szédszedte az iPad mini 6-ot és megtalálták a kocsonya görgetés okát és más érdekességeket az aprócska táblagép belsejéről.

iPhone 13: nem hivatalos szervizben cserélt kijelzővel nem működik majd a Face ID

Több forrásból, többek közt az iFixit csapatától érkezett az információ, hogy az iPhone 13-nál a kijelzőcsere közel sem lesz egyszerű móka.

Az iFixit szétszedte az iPhone 13 Pro-t

Az iFixit csapata szétszedte az iPhone 13 Pro-t és bár teljes értékelésről még nem tudunk beszámolni, de 1-2 érdekességet már megosztottak.

Az Apple egyes készülékeinek az új színei: csillagfény és éjfekete

Az Apple az egyes készülékeknél lecserélte az ezüst és asztroszürke színeket, helyettük mostantól a csillagfény és éjfekete érhető el.

Töltsd le a régi iPod zokni ihlette háttérképeket

Egy lelkes felhasználó újraalkotta a legendás iPod zoknikat, csak ezúttal digitálisan, háttérkép formájában.

Ez a cikk Kukkants be az iPhone 13 Pro és iPhone 13 Pro Max belsejébe az iFixit friss háttérképeivel itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Nikkei: augusztusban indul az új AirPods gyártása és az iPhone SE 5G váltja az iPhone 13 minit jövőre

www3.hu

Apple Car az iForex szemszögéből

www3.hu

Új Apple terméket kaptál? Ezeket a cikkeket olvasd el! (2022)

www3.hu