Mobil

Töltsd le a régi iPod zokni ihlette háttérképeket

Jómagam 2009 nyarán csöppentem bele azt Apple világába egy második generációs iPod touch képében. Ekkoriban még a tokok biznisze nem volt ennyire kiforrott, hogy mindenféle készülékre lehet kapni többféle, többszínű védőtokot, vagy csak én nem voltam még elég jártas a dologban, de a touch-okra sok tok sosem volt elérhető. Teljesen “pucéran” azért mégsem akartam cipelni az összekuporgatott pénzemből vett szemem fényét, így a színes, kötött iPod zoknikkal kezdtem el szemezni, először csak egy utángyártottal, de később már egy eredetivel is.

Visszagondolva elég vicces, hogy az Apple egy ilyen terméket javasolt a készülékeink védelmére, de azt be kell vallani, hogy abszolút formabontó ötlet volt, egyáltalán nem volt hétköznapi, sőt, elég trendivé vált abban az időben. Aztán az iPodok kora is leköszönt és ezzel együtt a zoknik okafogyottá váltak, azonban a retro faktor mindig is menő és divatos dolog volt, ezért most háttérkép formájában visszatértek a zoknik.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Töltsd le a régi Mac OS X verziók háttérképeit 6K-ban

Neked melyik volt a kedvenc Mac OS X operációs rendszered? Most újra használhatod a háttérképeit 6K felbontásban.

Töltsd le az iPhone 13 modellek és az iPad mini 6 háttérképeit

Az új készülékek új háttérképekért kiáltanak, és az Apple most sem hagyott minket ilyen szinten cserben. Töltsd le az új háttereket most!

Töltsd le a Windows 11 háttérképeit iPhone-ra

Szerezd be már most a Microsoft hamarosan megjelenő, legújabb operációs rendszerének a Windows 11-nek a háttérképeit iPhone-ra.

Töltsd le az iOS 15, iPadOS 15 és macOS Monterey új háttérképeit

Új operációs rendszerekhez új háttérképek is dukálnak, ahogyan a WWDC-n bemutatott iOS 15-höz, iPadOS 15-höz és macOS Monterey-hez is.

Giulio Zompetti révén előkerült egy iPod touch prototípus, amelyen még OS X fut

Újabb prototípus került elő, Giulio Zompetti ezúttal egy iPod touch-ot mutatott be a nyilvánosságnak a 9to5Mac cikkén keresztül.

Ez a cikk Töltsd le a régi iPod zokni ihlette háttérképeket itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Vicces kicsomagoló videót osztott meg a CARROT Weather az Apple Design Awardjukról

www3.hu

Ennyibe kerül a Vision Pro, ha csak az összetevők “nyers” árát vesszük alapul

www3.hu

Jelentős ugrást jelent grafikus teljesítményben az iPhone 13 Pro

www3.hu