Mobil

Teljesen megújul az Időjárás alkalmazás az iOS 15 alatt

Közeleg az őszi Apple esemény, amelyen várhatóan bemutatásra kerül az iPhone 13, és kiderül az is, hogy pontosan mikor jelenik meg az iOS 15. Nagyon sok finomítás, fejlesztés és látványos változás is érkezni fog. Az Időjárás alkalmazás az utóbbi kategóriába fog tartozni, hiszen a béta verzió tanulsága szerint alaposan megváltozik.

Az Apple 2020-ban vásárolta fel a népszerű időjárás alkalmazást, a Dark Sky-t. Az üzlet pozitív hozadékai már látszanak, hiszen jó pár funkcióját már beépítették az iOS 15 Időjárás alkalmazásába. A funkciók mellett természetesen a felhasználói felület is ráncfelvarrást kap.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Elérhető a hetedik iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8 és tvOS 15 béta

A macOS Monterey esetén jelenleg ismeretlen okokból augusztus 11. óta nem érkezett újabb build, közben minden máshoz pedig igen.

Ezekre az iOS 15 funkciókra ne számíts szeptemberben

Egy fél tucat funkció hiányozni fog az iOS 15-ből szeptemberben, amikor végre letöltheted majd az első hivatalos változatát.

Hihetetlen változást hozott az iOS 15 béta 6: meggondolta magát az Apple

Az Apple teljesen visszatáncolt az iOS 15 Safari redesigntól és véget vetettek az őrületnek a panaszos felhasználók miatt a hatodik bétával.

Elérhető a hatodik iOS 15, iPadOS 15 és tvOS 15 béta

Az Apple elérhetővé tette az iOS 15, iPadOS 15 és tvOS 15 hatodik béta verzióit. A watchOS 8-é és macOS Monterey-é várhatóan holnap érkezik.

iOS 15: Apple ID-hoz társul az AirPods a Lokátorban

iOS 15-től a Lokátor alkalmazás nem csak akkor tud segíteni AirPods-od megtalálásában, ha Bluetooth-on kapcsolódik eszközödhöz.

Ez a cikk Teljesen megújul az Időjárás alkalmazás az iOS 15 alatt itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

iKiegészítők.hu: Ledger Nano kriptopénztárcák

www3.hu

Elérhető a negyedik iOS 16.4, iPadOS 16.4, watchOS 9.4, tvOS 16.4 és macOS Ventura 13.3 béta

www3.hu

Elérhető az első iOS 17.4, iPadOS 17.4, watchOS 10.4, tvOS 17.4 és macOS Sonoma 14.4 béta

www3.hu