Mobil

The Verge: az Apple tervei közt volt az iPhone nano, derült ki Steve Jobs egy emailjéből

Az Apple okostelefon kínálatában nincs iPhone nano. De egy mostanában napvilágra került email tanulsága szerint, melyet Steve Jobs írt, nyilvánvalóan volt egy alternatív idővonal, ahol létezett. Ebből az emailből az is kiderült, hogy az Apple egy ponton fontolgatta, hogy elkészít egy ilyen telefont, de azt végül mégsem kaptuk meg.

Még 2011-ben, amikor az iPhone 4 volt a fő csapásvonal, az Apple fontolóra vette a készülék kisebb verziójának bevezetését, melyhez olcsóbb ár is társult volna. Az említett email, amelyet az Apple kontra Epic Games per során megosztott dokumentáció részeként fedeztek fel az év elején, most a The Verge jóvoltából került nyilvánosságra.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Töltsd le a macOS Big Sur ihlette háttérképeket az iPhone-odra!

Az iDownloadBlog újabb gyűjtéséből most színátmenetes háttérképeket zsebelhetsz be iPhone-odra, amelyeket a macOS Big Sur hátterei ihlettek.

A MayTree acapella társulat újrateremtette az iPhone hangjait

Ha néhány másodperc szórakozásra vágysz, akkor nézd meg a MayTree legújabb előadását, amiben iPhone hangokat adnak elő acapellaként.

Eddig még nem látott, és az Apple által letiltatott képek az első iPhone gyártásáról

Az Apple által időközben letiltatott tweetben lévő képek által betekintést nyerhetünk a 2007-ben megjelent első iPhone gyártási folyamatába.

Töltsd le az AirPods Max színeihez passzoló iPhone háttérképeket

Az AirPods Max december 15-i megjelenése mellé a fejhallgató színeihez passzoló, színátmenetes háttérképekkel színesítheted az iPhone-odat.

Érezd magad az űrben: háttérképek iPhone-ra és iPadre

Ha szereted a csillagászati háttérképeket, az iDownloadblog legfrissebb válogatásában biztosan találsz kedvedre valót!

Ez a cikk The Verge: az Apple tervei közt volt az iPhone nano, derült ki Steve Jobs egy emailjéből itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Luxus kimaxolva: Apple Watch Ultra polírozott titán bevonattal

www3.hu

Asztalunkon a Jura Z10 okos, iPhone-nal, Apple Watch-csal és Sirivel is irányítható kávégépe

www3.hu

Kezünkben a 1MORE hordozható vezeték nélküli külső hangszoró

www3.hu