Mobil

Rövid hír: bármikor megérkezhet az eSIM a Vodafone előfizetők számára

Hazánkban jelenleg csak a Telekom ügyfelei számára érhető el az eSIM, és ezzel együtt az iPhone készülékek dual SIM funkcióját is csak ők tudják egyelőre használni, a multi SIM szolgáltatással pedig a mobilhálózati kapcsolatra is képes Apple Watch-hoz is csak ők tudnak előfizetést hozzáadni. Ez viszont bármikor megváltozhat, és végre csatlakozik a csapathoz a Vodafone is.

A forrás nem is lehetne hivatalosabb: a Vodafone legfrissebb, 2021. július 30-án hatályba lépett általános szerződési feltételeinek szövege ugyanis már tartalmazza az eSIM-et a 3.1.3-as és 4.1.1-es bekezdésekben. A szolgáltató weboldalán viszont jelenleg még nem szerepel az eSIM szolgáltatás, de mivel az ÁSZF már hatályos, így ez bármikor megváltozhat! ?

Ezek még érdekelhetnek:

Elérhetővé vált a Telekomnál az Apple Watch LTE támogatás!⌚️– aktiválás, beállítás

A mai nappal kezdődően a Telekom mindenki számára elérhetővé tette az Apple Watch LTE támogatását, amit a Telekom fiókunk alatt tudjuk aktiválni.

Országos Mentőszolgálat: ÉletMentő alkalmazás

Az Országos Mentőszolgálat és a Vodafone Magyarország Alapítvány új alkalmazása, az ÉletMentő mindenképp helyet igényel magának telefonodon és órádon.

Az Apple az ütemterv szerint csak az iOS 13.3-ban javíthatja majd a hálózateldobási hibát – frissítv…

A hozzánk eljutott információk alapján az Apple-nél a leghamarabb a decemberben érkező iOS 13.3-ra tudják csak ütemezni a hálózateldobási hiba javítását.

Telekom eSIM és MultiSIM – teszt, leírás, vélemény!

Az eSIM és a MultiSIM is egy hatalmas előrelépés, tehát hogy egyszerre két számot is használhatunk már egy készüléken, azonban az Apple ismét spórolt.

iMessage aktiválási probléma: REG-RESP?

Az utóbbi időben több olvasónk is tapasztalta, hogy nem aktiválódik az iMessage, helyette olyan üzeneteket kap, amiben a REG-RESP? szerepel.

Ez a cikk Rövid hír: bármikor megérkezhet az eSIM a Vodafone előfizetők számára itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

iKiegészítők.hu: húsvéti 15%-os kedvezmény minden kiegészítőre!

www3.hu

Megérkezett a Twinkly Dots – kifinomult, személyre szabható 360º-os okos LED-füzér

www3.hu

Elérhető az újabb iOS 16.1, watchOS 9.1, tvOS 16.1, iPadOS 16 és macOS Ventura béta

www3.hu