Mobil

Töltsd le a Windows 11 háttérképeit iPhone-ra

Nemrég a Microsoft lerántotta a leplet a legújabb operációs rendszeréről a Windows 11-ről, ami hat évvel követi az aktuális és méltán népszerű 10-es változatot. Jómagam még az XP-nél maradtam le, mert a 7-es verziót már nem vitte az otthoni gép, aztán meg Mac-re váltottam, de ahogy különböző híreket elolvastam, az már egyértelműen látszik, hogy nagy és jó változások érkeznek a Windows-ba, aztán reméljük, ezek nem olyanok lesznek, mint a Windows 8-é, amit nem igazán szerettek a felhasználók.

A Windows 11 megjelenésére még várnunk kell, ugyanis 2021 végére ígérte a Microsoft, ami még majdnem fél év. Bár az új rendszerre várnunk kell, de az egyedi háttérképeire nem, hiszen azokat most ebből a cikkből letölthetitek, és nemcsak PC-re, hanem rögtön iPhone-ra is. Matt Bichler, az iDownloadblog egyik olvasója fogta magát és kiszedte a béta szoftverből az új háttérképeket és optimalizálta őket mobilkészülékekre, amiből az alábbi 18 darabos gyűjtemény állt össze.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

iDOS 2: így futtathatsz Windows 3.1-et az iPaden

Benj Edwards lépésről lépésre végigvezet azon, hogy hogyan is lehet az iDOS alkalmazás használatával a Windows 3.1-et futtatni az iPaden.

Töltsd le az iOS 15, iPadOS 15 és macOS Monterey új háttérképeit

Új operációs rendszerekhez új háttérképek is dukálnak, ahogyan a WWDC-n bemutatott iOS 15-höz, iPadOS 15-höz és macOS Monterey-hez is.

Töltsd le az új, lila iPhone 12, az új iPad Pro és az új iMac háttérképeit

Az új készülékekhez mindig járnak az új háttérképek, ezúttal az Apple tavaszi eseményének új hardvereihez tartozó képeket hoztuk el.

Megjelent a Parallels 16.5 natív Apple Silicon támogatással

Már elérhető a natív Apple M1 támogatással rendelkező Parallels 16.5, amely 30%-kal jobb teljesítményt nyújt az Inteles társánál.

Töltsd le az április 20-i Spring Loaded Apple-esemény háttérképeit!

Dobd fel az Apple készülékeid egy új háttérképpel és várd velünk az Apple legújabb termékbemutató eseményét.

Ez a cikk Töltsd le a Windows 11 háttérképeit iPhone-ra itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Elérhető a második iOS 17, iPadOS 17, watchOS 10, tvOS 17 és macOS Sonoma béta

www3.hu

Az Apple véglegesíti az M2 Pro és M2 Max chipeket és már az M3-as iMac-en dolgozik

www3.hu

Előkerült az óceánkék iPhone 12 Pro egy feltételezhető prototípusa

www3.hu