Mobil

Ming-Chi Kuo szerint 2022-től az összes iPad Pro modell mini-LED panelre vált

Az Apple az év elején jelentette be az új generációs iPad Pro-t, mely a forradalmi M1 chippel, 5G támogatással és mini-LED kijelzővel érkezett. Az új megjelenítési technológia azonban csak a 12,9 hüvelykes modellekben vált elérhetővé.

Ming-Chi Kuo elemző azt állítja, hogy a 2022-es évben már a 11 hüvelykes és a 12,9 hüvelykes iPad Pro modell is mini-LED panellel érkezik.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Dylandkt: az M2 chip 2022-ben érkezik az újratervezett MacBook Air modellekben

Dylandkt szerint az Apple 2022 első felében azt tervezi, hogy újratervezett MacBook Air modellekben dobja piacra az M2 chipet.

TrendForce: az alacsony kereslet miatt az Apple elkaszálja az iPhone 12 minit

A hírek szerint az Apple leállította az iPhone 12 mini gyártását, mert annyira nem fogy az aprócska telefon. Szomorú hírek következnek.

Ming-Chi Kuo szerint nagyobb akkumulátor kerülhet az Apple Watch Series 7-be

Jobb akkumulátor-üzemidő, teljesen új design és még sok más izgalmas újítás érkezhet idén ősszel az Apple Watch Series 7-tel.

Az Apple 11 éve tökéletesíti a számológép alkalmazását az iPadekre

Tizenegy év nemcsak egy ember életében jelentős intervallum, de a számítástechnikában egyenesen óriási. Neked hiányzik a számológép app?

Ming-Chi Kuo: 5G-s iPhone SE és Touch ID-s iPhone 14 várható

Kijelző alatti Touch ID érzékelővel bővülhet az iPhone 14 Pro jövő ősszel, jövő tavasszal pedig érkezik az iPhone SE következő fejezete.

Ez a cikk Ming-Chi Kuo szerint 2022-től az összes iPad Pro modell mini-LED panelre vált itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Laundry Lens: egy ingyenes alkalmazás a mosáshoz

www3.hu

Jon Prosser szerint idén mondhatni nosztalgia Mac-ek érkezhetnek

www3.hu

Elhagyja az Intelt a jelenlegi vezérigazgatója, Bob Swan

www3.hu