Mobil

Magyar alkalmazás az Apple Design Award 2021 finalistái közt

Hazai idő szerint ma este 7-kor veszi kezdetét az Apple évente megrendezendő fejlesztői konferenciája, a WWDC. A koronavírusnak köszönhetően a tavalyi évhez hasonlóan az egész esemény, nemcsak a nyitó előadás online formában fog zajlani. Az egy hetes rendezvény során számos témában rengeteg előadáson vehetnek részt az érdeklődő fejlesztők, de ilyenkor kerül kiosztásra is az az Apple Design Award is, amelyen tavaly a magyar fejlesztésű Shapr 3D is kitüntetett lett.

Az Apple Design Award azon fejlesztők kreatív érzékét és szakmai teljesítményét ünnepli, akik az Apple platformjain a kivitelezés, az innováció és a technológia tekintetében a legjobbat alkották. Lehet, hogy magyar fejlesztők idén is a felállhatnak a virtuális színpadra, hiszen idén Dani kollégánk és csapata által készített Craft is az esélyesek közt szerepel.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Apple Design Awards – magyar alkalmazás is a díjazottak közt

Magyar díjazottja is van a 2020-as Apple Design Award díjnak a Shapr 3D személyében. Te melyik alkalmazásnak vagy játéknak adtad volna a díjat?

Pixelmator Photo – Apple Design Award díjas képszerkesztő alkalmazás iPadre

A Pixelmator Photo-t már a kezdetek óta teljes mértékben az iPadre optimalizálták, így 100%-ig ki tudja használni az Apple által biztosított technológiákat.

Íme az Apple Design Award 2019-es díjazottjai

Az idei fejlesztői konferencián, a WWDC-n kiosztották az Apple Design Award kockát az év legjobbnak ítélt alkalmazásait készítő fejlesztőknek.

Íme az Apple Design Award 2018 díjazottjai

Idén is 10 alkalmazást díjaztak a fejlesztőknek szóló WWDC-n a világító alma logós alumínium kockával, az Apple Design Award díjjal.

Az Apple Design Awards 2017 díjazottai

Az Apple az idei fejlesztői konferenciáján is díjazta leginnovatívabb és legeredetibb alkalmazásokat és játékokat az Apple Design díjjal.

Ez a cikk Magyar alkalmazás az Apple Design Award 2021 finalistái közt itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Az Apple és a karbonsemlegesség

www3.hu

Május 24-től elérhető a 2023-as Pride óraszíj

www3.hu

Megadhatja az iPhone 15 az Apple-nek a feltöltődést?

www3.hu