Mobil

Kipróbáltuk a Moshi Deep Purple-t, ami egy összecsukható, UV-s fertőtlenítő doboz

A jó ideje tartó járványhelyzet csak még inkább rámutatott arra, hogy a személyes higiénia mellett nem árt odafigyelnünk a használati tárgyainkra is. Ezek közül talán a mobiltelefonunk és a lakáskulcsaink a leginkább azok, amelyeket például a tömegközlekedési eszközökön a kapaszkodók megfogása után, kézfertőtlenítés nélkül is simán előveszünk és használunk. És bár a koronavírussal való fertőződés esélye érintés után azért nem olyan magas, de értelemszerűen nem csak a koronavírus az, amivel így összetalálkozhatunk, és persze a maszkokat is célszerű fertőtleníteni.

No persze kézfertőtlenítővel inkább ne essünk neki a készülékünknek, erre az esetre sokkal alkalmasabbak az olyan eszközök, amelyek UV-fény segítségével képesek fertőtleníteni a tárgyainkat. A Moshi is pont ezt tűzte ki célul, és a Deep Purple névre keresztelt, összecsukható, és így hordozható dobozkáját gyakorlatilag bárhol használhatjuk, ha USB-re csatlakoztatjuk a hozzá kapott kábellel.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Kezünkben a Sonos Roam: elképesztő hangzás és kiváló szoftveres megoldás!

A Sonos Roam az egyik legjobb hangzással rendelkező hordozható hangfal 2021-ben. Kifejezetten ajánlott termék Apple felhasználók számára!

Így csinálj magadból Bernie Sanders mémet egy Instagram filterrel

Ülj fel te is 2021 legújabb mém-hullámára és válj Bernie Sanders-é az Instagramon egy új filter segítségével.

Overviewer: használd az iPhone-od dokumentumkameraként a Zoomban

Digitálisan? Minőségben? Ezzel a szuper appal dokumentumkamerát tudsz varázsolni az iPhone-odból a Zoomban.

Kezünkben a Nomad bőr laptop sleeve és egérpad

A Nomad a napokban bemutatta a legújabb termékeit, a MacBook sleeve-et illetve a hozzáillő egérpadot, melyekhez a Horween bőrt használták.

Kezünkben a Eufy HomeVac S11 Reach vezeték nélküli állóporszívó

A Eufy HomeVac S11 Reach vezeték nélküli állóporszívó kis súlyával és a kiváló súlyelosztásával segít, hogy az egész lakást tisztán tartsuk.

Ez a cikk Kipróbáltuk a Moshi Deep Purple-t, ami egy összecsukható, UV-s fertőtlenítő doboz itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Elérhető a második iOS 15.1, iPadOS 15.1, watchOS 8.1 és tvOS 15.1 béta

www3.hu

iOS 17 pletykák: támogatott eszközök, Napló alkalmazás, Tárca és Lokátor frissítések

www3.hu

Megjelent az iOS 15.2 – appok adatvédelmi jelentése, Digitális hagyaték, pár új funkció és hibajavítások

www3.hu