Mobil

Egy interjúból kiderült, miért nem kapta meg a 11 hüvelykes iPad Pro a Liquid Retina XDR kijelzőt

A 2021-es iPad Pro egyik nagy dobása az M1 chip mellett a Liquid Retina XDR kijelző debütálása, de ezt csak a 12,9 hüvelykes modell kapta meg. Egy interjúban Scott Broderick, a iPad termékmarketingjének felelőse és Vincent Gu, a kijelzőt tervező mérnökcsapat tagja több információt is megosztott az új, mini-LED XDR kijelző tervezése során tapasztalt kihívásokról, és hogy miért is nem érkezett a 11 hüvelykes iPad Pro-ba. Persze a beszélgetés során sok más érdekesség is elhangzott.

Brian Tong ült le Broderickkel és Guval egy bővebb interjúra, melynek középpontjában a 2021-es, M1 chippel érkezett iPad Pro állt. Az egyik kiemelt kérdés, amelyre sokan kíváncsiak voltak, hogy miért csak a 12,9 hüvelykes modellek esetében tette elérhetővé az Apple az új Liquid Retina XDR kijelzőt.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Tényleg 50%-kal gyorsabb az M1-es iPad Pro

Az új iPad Pro köröket ver elődjére, miközben a fullos 16 colos MacBook Pro is elbújhat mögötte. Beérkeztek az első Geekbench eredmények.

Új iPad Pro 2021: M1 chip, Mini-LED kijelző és még sok más

M1 chip, Mini-LED kijelző, nagyobb háttértár, több RAM, ultraszéles látószögű előlapi kamera és még sok más került a 2021-es iPad Pro-ba.

Siri szerint április 20-án tartja az Apple a következő eseményt

Egy hét múlva eseményt tart az Apple Siri szerint. Vajon tényleg igaza lehet a személyi asszisztensnek és április 20-án jön az új iPad Pro?

Új iMac-ekről és A14X chipről árulkodtak a legújabb béták

Ritkán történik ilyesmi, az új iOS és macOS béták elkotyogtak néhány infót az új iMac-ről és iPad Pro modellekről.

Economic Daily News: március 16-án érkezhet az új iPad Pro, az új iPad mini és az AirTag is

Egy új iPad Pro, egy új iPad mini és az AirTag bemutatója lehet, hogy kevesebb mint egy hónapra van? Egy koreai lap szerint elképzelhető.

Ez a cikk Egy interjúból kiderült, miért nem kapta meg a 11 hüvelykes iPad Pro a Liquid Retina XDR kijelzőt itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent a tvOS 15.4.1 – várhatóan hibajavítások

www3.hu

Az új Apple for Kids támogatási aloldal hasznos segítség lehet a szülőknek

www3.hu

iOS 17: megoszthatóak lesznek az AirTagek és a Lokátor támogatással rendelkező tárgyak

www3.hu