Mobil

Kezünkben az M1 iMac 2021 – “teszt” és vélemény

Az Apple egy egészen érdekes koncepcióként rakta le az asztalra az iMac-et, ami jelen esetben egy munkaállomás az egész család számára. Leginkább ezzel tudom jellemezni az M1-es gépet, ami brutális sebességre képes.

M1 iMac 2021 - teszt és vélemény COVER

Az alábbi cikk leginkább a saját véleményünket tökrözi majd az új iMac-ről és mert érdemben tesztelni teljesen felesleges lett volna, mivel az M1-es processzor benne teljesen ugyanaz, mint a Mac miniben, MacBook Pro-ban és MacBook Airben. Tehát, ha sebesség teszteket, videó vágásokat, illetve egyéb komolyabb hardvert igénylő teszteket szeretnél az M1-es iMac-ről, olvasd el a régebbi MacBook Pro cikkünket, vagy nézz YouTube teszteket.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Bloomberg: újratervezett MacBook Air, feltámasztott PowerMac G4 Cube és combosabb Mac mini várható…

Mark Gurman szerint újratervezett MacBook Air és Mac Pro, valamint egy frissített Mac mini várható az Apple-től a közeljövőben.

Megérkeztek az első M1-es iMac tesztek

Az első tesztek alapján az M1-es chippel szerelt, újratervezett iMac-kel az Apple pont a megfelelő kompromisszumokat hozta meg.

Tényleg 50%-kal gyorsabb az M1-es iPad Pro

Az új iPad Pro köröket ver elődjére, miközben a fullos 16 colos MacBook Pro is elbújhat mögötte. Beérkeztek az első Geekbench eredmények.

Spring Loaded: az Apple bemutatta az újratervezett, M1 chipes iMac-et

Hosszas várakozás előzte meg az Apple alapoktól áttervezett, M1 chippel szerelt, új iMac modelljét. Olvasd el, mik az újdonságai!

Megjelent a Parallels 16.5 natív Apple Silicon támogatással

Már elérhető a natív Apple M1 támogatással rendelkező Parallels 16.5, amely 30%-kal jobb teljesítményt nyújt az Inteles társánál.

Ez a cikk Kezünkben az M1 iMac 2021 – “teszt” és vélemény itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Ezek az újítások kerültek az iOS/iPadOS 16.2 első bétájába

www3.hu

Kospet Tank T3 – kipróbáltunk egy kerek kijelzős okosórát, ami Apple Watch szeretne lenni

www3.hu

Ismét lesz nemzetközi jóganapi Apple Watch kihívás június 21-én

www3.hu