Mobil

Flurry Analytics: világszinten a felhasználók alig 15%-a engedélyezi a tevékenységkövetést

Az iOS 14.5 és az iPad OS 14.5-ös verziójában debütált az Apple egyik fontos újítása, hogy az alkalmazások már csak felhasználói engedély birtokában továbbíthatják a rólunk begyűjtött adatokat harmadik fél számára.

A tudás hatalom, tartja a mondás. Jelen korunkban ez azonban “az adat hatalom” kifejezésre transzformálódott a jelek szerint. Az Apple által bevezetett újítással sokak számára nyilvánvalóvá vált, hogy az úgymond “ingyenes” szolgáltatásokért valójában mennyire nagy árat fizetünk adataink kiszolgáltatásával.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Megjelent az iOS 14.5.1 – Alkalmazáskövetés átláthatóságának javítása, biztonsági módosítások…

Az iOS 14.5.1 javítja az Alkalmazáskövetés átláthatósága funkció hibáját, amely miatt nem mindig kapunk követés kérését az alkalmazásoktól.

Gyakori kérdések: az alkalmazások tevékenységkövetésének engedélyezése vagy tiltása

Hol kell letiltani a követést, le kell-e tiltani egyáltalán, és visszavonható-e egy korábban engedélyezett app esetén? Ezekre adunk választ.

Megjelent az iOS 14.5 – zárolás feloldása Apple Watch-csal, AirTag támogatás, hibajavítások

Az Apple kiadta az iOS 14.5-öt, ami sokat könnyít a maszk használat mellett a Face ID-s feloldáson az Apple Watch tulajdonosok számára.

Elutasítja az Apple az iOS 14.5 adatvédelmi szabályainak ellentmondó alkalmazásokat

Az Apple visszadobott egy rakás, az Adjust SDK-t használó alkalmazást, mert közeledik az iOS 14.5 hivatalos változatának megjelenése.

Megjelent az iOS 14.4.2 – fontos biztonsági módosítások

Az Apple kiadta az iOS 14.4.2-t, ami most is egy, a böngészőt érintő, CVE-2021-1879-es azonosítójú biztonsági hibát javítja.

Ez a cikk Flurry Analytics: világszinten a felhasználók alig 15%-a engedélyezi a tevékenységkövetést itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Tíz éve mondott le Steve Jobs az Apple vezérigazgatói pozíciójáról

www3.hu

Minimum 33%-kal, de 2TB esetén 50%-kal drágul az iCloud+ havidíja

www3.hu

Már jógamatracot és okos ugrókötelet is vehetünk az Apple-től a Fitness+ indulásának apropójából

www3.hu