Mobil

Gyakori kérdések: mindent az AirTagről – elvesztettem, találtam, követhetnek-e a tudtom nélkül?

Az AirTag megjelenése sokak számára biztonsági aggályokat is felvetett, elsősorban arra az esetre gondolva, hogy valaki becsempész egy AirTaget mondjuk a táskánkba, vagy elrejti az autónkon valahol, hogy ezzel követhessen minket. Természetesen erről a nemzetközi sajtóban is születtek cikkek, és igazából nem teljesen egyértelmű a helyzet.

A készülékünk jelenleg csak akkor jelzi a velünk utazó, ismeretlen AirTaget, ha az eltávolodott a tulajdonosa készülékétől – és mi hazaértünk vele. Ez persze több problémát is felvet, de nézzük, mit is érdemes tudni erről, illetve mit tehetünk, ha belefutunk egy ilyen helyzetbe, valamint vegyük sorra az AirTag kapcsán felmerült, többi kérdést is.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

The Washington Post: Nem elégséges az Airtag követés elleni védelme

Geoffrey Fowler szerint nem elégséges az AirTag eszközökbe épített védelem annak megakadályozására, hogy valakit nyomon kövessenek.

Nézd meg kiterjesztett valóságban a hivatalos AirTag kiegészítőket

Kiterjesztett valóságba illesztve nézheted meg az AirTag gyári Apple kiegészítőit iOS eszközeidről ezekkel a linkekkel.

Rejtett fejlesztői mód hozható elő az AirTag keresésekor

A Lokátorban nem csak az AirTag sorozatszámát és firmware-verzióját tudjuk megnézni, de kereséskor könnyen előhozható egy fejlesztői nézet is.

ZONEofTECH: az Apple már 2019-ben kiadni készült az AirTag-et

A ZONEofTECH által megosztott képeken a kulcstartó dobozában lévő leíráson a 2019-es év, az AirTag papírján pedig a 2020-as dátum látható.

Az iFixit szerint az AirTag “lenyűgözően kompakt”

Az iFixit megosztotta kétrészes sorozatának első részét, melyben az Apple AirTag nyomkövetőjének szétszerelését követhetjük nyomon.

Ez a cikk Gyakori kérdések: mindent az AirTagről – elvesztettem, találtam, követhetnek-e a tudtom nélkül? itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

A legfrissebb pletyka szerint szenzorszigetet kaphat az új MacBook Pro

www3.hu

Egyre közelebb az AirTag megjelenése, már kiegészítők is elérhetőek!

www3.hu

Ross Young szerint ez lesz a 2027-es iPhone 18 Pro legnagyobb újítása

www3.hu