Mobil

Nyerj egy új iMac 24″-et az iSTYLE-tól!

Idén az iSTYLE egy különleges nyereményjátékot indít, amire kérdés nélkül érdemes feliratkozni! Egy új iMac-et nyerhettek, ha ide kattintotok és csatlakoztok az iSTYLE family-hez.

Az új iMac-et néhány hete mutatta be az Apple, és talán nem is kérdés, hogy “instant get”. A gép, azon túl, hogy bőven, még évekig megfelel az átlagfelhasználók számára, akár komolyabb videó vágásra, vagy képszerkesztésre is használható. Az új M1-es iMac lényegében az egyik leggyorsabb asztali gépe lett az Apple-nek, ami most ajándékként az asztalotokra kerülhet!

Az iSTYLE játékára egyébként május 30-ig lehet jelentkezni, érdemes is, mert nem sűrűn sorsolnak ki egy fél millió Ft-os gépet. Ezen kívül számos akcióval várnak titeket, például Mac beszámítással, amiről részletesebben az iSTYLE főoldalán találhattok információkat. Tehát ide kattintva jelentkezni lehet a játékra, Mac beszámításról pedig itt találtok további információkat.

Sok szerencsét mindenkinek! ?

Ezek még érdekelhetnek:

Black Friday akció az iSTYLE-nál – Apple termékek kedvezményes árakon!

Az iSTYLE-nál idén is kihasználhatjuk a Black Friday-t és kedvezménnyel vásárolhatjuk meg az egyes Apple termékeket is.

iSTYLE kedvezmények: vissza a munkába! (MacBook Pro, iPhone SE, AirPods)

Érdemes körbenézni az iSTYLE webshopjában, ahol számos új Apple termék mellett, rengeteg akcióval is találkozhatunk: MacBook Pro, AirPods, iPhone SE!

Kezünkben az Apple Pro törlőkendője – teszt és vélemény

A cikk címe alapján azt hinné az ember, hogy ez áprilisi tréfa, de nem. Az iSTYLE-nál végre elérhetővé vált a Pro Display XDR mellé kapott “Pro” törlőkendő.

Black Friday az iSTYLE-nál: iPhone, MacBook, Apple Watch, Beats és még több 100 kiegészítő

Természetesen Magyarország legnagyobb Apple Premium Reseller boltjában, az iSTYLE-ban is lesznek Black Friday kedvezmények.

Iskolakezdési akció: most érdemes Mac-et venni!

Az iSTYLE „Vissza a suliba!” promóció évről-évre igyekszik a lehető legkedvezőbb lehetőségeket biztosítani a diákok számára.

Ez a cikk Nyerj egy új iMac 24″-et az iSTYLE-tól! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Nézd meg kiterjesztett valóságban a hivatalos AirTag kiegészítőket

www3.hu

Érdekes újítást kap az Emlékek funkció a Fotók alkalmazásban az iOS 15.5-tel

www3.hu

WWDC22: az Apple bemutatta a macOS Venturát – Stage Manager ablakkezelés, iPhone webkameraként és még sok más

www3.hu