Mobil

Teszteltük az AirTaget: lopás, kutya követés, elhagyott kulcsok, elveszett távirányítók

Néhány napja már kezünkben tarthatjuk az AirTaget, ami az Apple legújabb kiegészítője. Segítségével megtalálhatjuk egyes dolgainkat, illetve rárakhatjuk a háziállatainkra is. Azt már az elején érdemes leszögezni, hogy az AirTag nem arra lett tervezve, hogy lopás ellen használjuk és kövessük a tolvajt, noha ez is opció. De ne rohanjunk előre.

Az AirTag segítségével az elhagyott tárgyakat találhatjuk meg. Amiket mi felejtünk ott valahol, vagy épp elvesztünk a házban, például kulcsok, esetleg távirányítók. Ha nincs ilyen, akkor ez a termék nem nekünk való. Mi például az elektromos rollerekre raktuk, táskákra, távirányítóra és a kutyára. Nálunk a kulcsokat kiváltja a Nuki okos zár, illetve leginkább ezeket az eszközöket szeretnénk magunk mellett tudni vagy esetleg, ha elvesznének, akkor a becsületes megtaláló vissza tudja juttatni számunkra. Vágjunk is bele az AirTag tesztbe!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Az Apple már majdnem két évvel ezelőtt elindította az AirTag jóváhagyását az FCC-nél

A 2019 közepén végzett tesztek ellenére a hatóság a hivatalos jóváhagyást csak tavaly szeptemberben és októberben adta ki.

Az Apple bemutatta az AirTaget, amivel megkeresheted a kedvenc dolgaidat!

Az AirTag április 23-tól megrendelhető 12 990 Ft-ért, vagy pedig négyes csomagban 43 990 Ft-ért, és 30-án érkezik a vásárlókhoz.

EverythingApplePro: 39 dollár, azaz nagyjából 17 ezer forint lesz egy AirTag

A legújabb pletykák alapján már a pontos méretet és az árat is tudjuk, ha minden igaz. Vajon tényleg közeledik az AirTag megjelenése?

Economic Daily News: március 16-án érkezhet az új iPad Pro, az új iPad mini és az AirTag is

Egy új iPad Pro, egy új iPad mini és az AirTag bemutatója lehet, hogy kevesebb mint egy hónapra van? Egy koreai lap szerint elképzelhető.

A legfrissebb hírek szerint márciusban érkezhet egy új iPad Pro és talán végre az AirTag is

A következő hónapban befuthatnak az első 2021-es új Apple termékek. Ha lehet hinni Jon Prosser-nek, az iPad Pro és az AirTag nyitja az évet.

Ez a cikk Teszteltük az AirTaget: lopás, kutya követés, elhagyott kulcsok, elveszett távirányítók itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Izgalmas újítások az iOS 17 harmadik bétájában

www3.hu

Kezünkben a Roidmi X30 VX vezeték nélküli kézi porszívó

www3.hu

Már a Disney+ is támogatja a Dolby Atmos Spatial Audio-t a megfelelő eszközökön

www3.hu