Mobil

Gyakori kérdések: az alkalmazások tevékenységkövetésének engedélyezése vagy tiltása

Az iOS 14.5, az iPadOS 14.5 és a tvOS 14.5 egyik újdonsága, hogy az Apple megköveteli a fejlesztőktől, hogy engedélyt kérjenek, mielőtt követni kezdik a tevékenységünket a saját alkalmazásaikon vagy weboldalukon kívül, hogy ezzel még inkább célzottabb hirdetéseket tudjanak számunkra megjeleníteni, mérhessék az ezekkel a hirdetésekkel kapcsolatos tevékenységünket, vagy hogy megoszthassák az információinkat adatbrókerekkel.

Az új funkció esetén nem feltétlen egyértelmű, hogy az adott kapcsolónak milyen állapotban is célszerű lennie, illetve mi történik, ha az bekapcsolt állapotú, és mi, ha kikapcsolt. Ezt foglalnánk most röviden össze.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Gyakori kérdések: a Térképek hibáinak jelzése az Apple számára

Ha belefutottunk bármibe, amit hibásan mutat a térkép, akkor egyszerűen jelezzük azt az Apple-nek, és segítsünk ezzel másoknak is.

Elutasítja az Apple az iOS 14.5 adatvédelmi szabályainak ellentmondó alkalmazásokat

Az Apple visszadobott egy rakás, az Adjust SDK-t használó alkalmazást, mert közeledik az iOS 14.5 hivatalos változatának megjelenése.

Facebook: az Apple önző és a szabad piac ellen dolgozik

Zuckerberg szerint az Apple az iOS 14 változásaival a saját érdekeit veszi előre és közben rosszabbá teszi a felhasználók életét.

Az iOS-ről kezdőknek: az iPhone állapotjelző ikonjai és szimbólumai

Összeszedtük, hogy mit jelentenek az iOS illetve iPadOS felületének legfelső sávjában, az állapotsoron megjelenő egyes ikonok.

Gyakori kérdések: egészségi adatokkal kapcsolatos hibák megoldása iOS 14 és watchOS 7 esetén

Nem rögzít útvonalat az óra edzéskor, nem indulnak el az egyes appok, hiányosak az adatok, jobban merül a készülék? Olvasd el, mit tehetsz!

Ez a cikk Gyakori kérdések: az alkalmazások tevékenységkövetésének engedélyezése vagy tiltása itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Újfajta szíjjal érkezik az Apple Watch Series 9, jövőre pedig teljesen új design várható

www3.hu

M3 – így lett 200 ezerrel olcsóbb a 14 colos MacBook Pro

www3.hu

Megjelent az iPadOS 14.5 – AirTag támogatás, fejlesztések, hibajavítások

www3.hu