Mobil

Megjelent az iOS 14.5 – zárolás feloldása Apple Watch-csal, AirTag támogatás, hibajavítások

Az Apple végre hivatalosan is kiadta az iOS 14.5-öt, ami sokat könnyít majd a maszk használat mellett a Face ID-s feloldáson az Apple Watch tulajdonosok számára.

Az iOS 14.5 lehetővé teszi, hogy arcmaszk viselése esetén egy Apple Watch-csal oldhassuk fel az iPhone zárolását a Face ID-s készülékeken, támogatást biztosít az AirTagekhez, lehetővé teszi eltérő bőrtónusok kiválasztását a párokat ábrázoló emojikhoz, ezenkívül az Alkalmazáskövetés átláthatósága funkcióval megadhatjuk, hogy mely alkalmazások követhetik a tevékenységünket más vállalatok alkalmazásain és webhelyein keresztül.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Megjelent a tvOS 14.5 – színegyensúly kalibrálása, fejlesztések és hibajavítások

Az Apple ma este 7-kor kiadta a tvOS 14.5-ös frissítést, ami a szokásos módon most is fejlesztéseket és hibajavításokat tartalmaz.

Megjelent a watchOS 7.4 – Face ID-s zárolás feloldása Apple Watch-csal, hibajavítások

A legnagyobb újdonság most a Face ID-s telefonok zárolásának feloldása maszk viselése esetén, amivel a csuklónkon viselt óra azonosít minket.

Megjelent az iPadOS 14.5 – AirTag támogatás, fejlesztések, hibajavítások

Támogatás az AirTagekhez, eltérő bőrtónusok kiválasztásának lehetősége a párokat ábrázoló emojikhoz, és az Alkalmazáskövetés átláthatósága.

Elutasítja az Apple az iOS 14.5 adatvédelmi szabályainak ellentmondó alkalmazásokat

Az Apple visszadobott egy rakás, az Adjust SDK-t használó alkalmazást, mert közeledik az iOS 14.5 hivatalos változatának megjelenése.

Megjelent a watchOS 7.3.3 – fontos biztonsági módosítások

Az Apple kiadta a watchOS 7.3.3-at, ami ebben az esetben is a böngészőt érintő, CVE-2021-1879-es azonosítójú biztonsági hibát javítja.

Ez a cikk Megjelent az iOS 14.5 – zárolás feloldása Apple Watch-csal, AirTag támogatás, hibajavítások itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent a watchOS 8.7 – fejlesztések, hibajavítások és biztonsági frissítések

www3.hu

Ezek az újítások kerültek az iOS/iPadOS 16.2 első bétájába

www3.hu

A tesztek alapján az elődjénél lassabb az SSD a 2023-as MacBook Pro-ban

www3.hu