Mobil

Az Apple már majdnem két évvel ezelőtt elindította az AirTag jóváhagyását az FCC-nél

Az Apple nemrégiben megjelent AirTag eszközeinek az amerikai FCC (Szövetségi Kommunikációs Bizottság) felé benyújtott dokumentumaiból kiderült, hogy a cupertinói tech óriás már csaknem két évvel azelőtt, hogy hivatalosan is bejelentette volna a terméket, elindította a hatósági jóváhagyás folyamatát.

Az FCC-hez benyújtott dokumentumok is bizonyítják, hogy az AirTag 2019 júliusa és novembere között hivatalos tanúsítvány megszerzése érdekében alapos vizsgálaton esett át. A 2019 közepén végzett tesztek ellenére a hatóság a hivatalos jóváhagyást csak tavaly szeptemberben és októberben adta ki.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Az Apple bemutatta az AirTaget, amivel megkeresheted a kedvenc dolgaidat!

Az AirTag április 23-tól megrendelhető 12 990 Ft-ért, vagy pedig négyes csomagban 43 990 Ft-ért, és 30-án érkezik a vásárlókhoz.

EverythingApplePro: 39 dollár, azaz nagyjából 17 ezer forint lesz egy AirTag

A legújabb pletykák alapján már a pontos méretet és az árat is tudjuk, ha minden igaz. Vajon tényleg közeledik az AirTag megjelenése?

Economic Daily News: március 16-án érkezhet az új iPad Pro, az új iPad mini és az AirTag is

Egy új iPad Pro, egy új iPad mini és az AirTag bemutatója lehet, hogy kevesebb mint egy hónapra van? Egy koreai lap szerint elképzelhető.

A legfrissebb hírek szerint márciusban érkezhet egy új iPad Pro és talán végre az AirTag is

A következő hónapban befuthatnak az első 2021-es új Apple termékek. Ha lehet hinni Jon Prosser-nek, az iPad Pro és az AirTag nyitja az évet.

Egyre közelebb az AirTag megjelenése, már kiegészítők is elérhetőek!

Úgy tűnik, már tényleg karnyújtásnyira vagyunk az AirTag megjelenésétől, ami az Apple úgymond okos kulcstartója.

Ez a cikk Az Apple már majdnem két évvel ezelőtt elindította az AirTag jóváhagyását az FCC-nél itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Elérhető az iOS 17, az iPadOS 17, a watchOS 10, a tvOS 17, a HomePod Software 17 és a macOS Sonoma nyilvános béta verziója

www3.hu

Megjelent a watchOS 8.4.1 a Series 4 és újabb modellekre – hibajavítások

www3.hu

iDOS 2: így futtathatsz Windows 3.1-et az iPaden

www3.hu