Mobil

120Hz-es támogatással érkezhet az új Apple TV a tvOS 14.5 bétája szerint

Az Apple gőzerővel dolgozik az  Apple TV új verzióján, amelyet várhatóan a 2021-es év folyamán jelentet meg. Örömteli hír, hogy a tvOS 14.5 bétája szerint támogatni fogja a 4K videók 120 Hz-es képfrissítési rátával való lejátszását.

A 120Hz-es támogatás bizonyítékát a tvOS 14.5 béta kódjában a 9to5Mac találta meg. A kód több “120Hz” és “support120Hz” kifejezést sorolt ​​fel, amit az Apple által “PineBoard”-nak hívott Apple TV interfészben találták meg. 

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Ezeket felejtette el bejelenteni az Apple múlt héten

Újratervezett iMac? AirPods Studio? AirTag? Új Apple TV? Végigjártuk, hogy mi az, amikre számítottunk idén, de eddig még nem érkezett meg.

Megjelent a tvOS 14.2 – hibajavítások és fejlesztések

A tvOS 14.2 hibajavításokat és fejlesztéseket tartalmaz, a 3. generációs Apple TV-kre pedig megjelent az Apple TV Software 7.6 is.

A Remote appot látva döntött Steve Jobs az Apple TV Siri távirányítójának elkészítéséről…

Alan Cannistraro egykori tervező Twitteren számolt be arról, hogy Steve Jobs a Remote appot látva döntött anno az Apple TV távirányítójáról.

Az Apple eltávolította az Apple TV Remote appot az App Store-ból

Mivel az iOS 12 megjelenésével az Apple már beépítette az iOS-be az Apple TV-k távvezérlésének lehetőségét, így a külön app most megszűnt.

Több új Apple TV modell érkezhet

Egyes források szerint idén végre komolyan veszi majd az Apple a játszani szerető embereket, legalábbis ez jön le az új Apple TV pletykákból.

Ez a cikk 120Hz-es támogatással érkezhet az új Apple TV a tvOS 14.5 bétája szerint itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Gyakori kérdések: az Apple Watch és az eSIM

www3.hu

Újabb fantasztikus pénzügyi negyedévet zárt az Apple

www3.hu

Bloomberg: októberben érkezhetnek az első M3-as Mac-ek

www3.hu