Mobil

Életem egyik legjobb döntése volt az E-twow elektromos roller vásárlása

Már megszokhattátok itt az oldalon, hogy nem csak Apple termékekről, de ahhoz kapcsolódó kiegészítőkről, okosotthonról, különböző kütyükről is írunk – minden olyan dologról, ami picit is kapcsolódik az Apple-höz. Ezen felül előfordul, hogy olyan véleményt is írok az oldalon, vagy engedünk be vendég bloggerként, ami nem kapcsolódik szorosan az Apple-höz, de szeretnénk megosztani veletek. Részemről is egyre többször találkozhattatok ilyennel az elmúlt hónapokban, amit most egy elektromos rolleres cikkel szeretnék folytatni.

E-twow elektromos roller

A COVID miatt az elektromos rollerezés és persze bringázás is sokkal nagyobb teret kapott, az emberek rájöttek, hogy ezek az eszközök kényelmesen használhatóak rövid, vagy hosszabb távokra, kimozdulásra. Nem kell zsúfolt buszokon másokkal utazni és így sokkal kevésbé kell másokhoz alkalmazkodni. A szabadságot kapjuk meg velük, ha nincs lehetőségünk vagy nem akarunk autót használni, sem parkolóhelyet vadászni a belvárosban. Én nem akartam autózni, és az elektromos roller sok szempontból elhozta azt a szabadságot, amit autóval kaptam volna. Ez a cikk egyfajta vélemény és egyben teszt az E-twow elektromos roller márkáról, a Futurer csapatról ? (akik hivatalos E-twow forgalmazók) és arról, hogy mennyire változtatta meg az életünket a COVID, és vele együtt a e-roller. 

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Kezünkben a Ninebot by Segway ES1 – ES4 roller!

A Ninebot ES1 a cég belépőszintje, ami tulajdonképpen párban van a Xiaomival, az ES4 változat pedig a felturbózott, akár 45km út megtételére és 30km/h-s sebességre képes roller.

Elektromos rollerezés Budapesten: Lime és Xiaomi M365 – Teszt, vélemény

Kipróbáltuk és teszteltük a Lime elektromos roller kölcsönző szolgáltatást. Ezután pedig hoszabban használtunk egy Xiaomi M365 rollert!

Ez a cikk Életem egyik legjobb döntése volt az E-twow elektromos roller vásárlása itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Így is kinézhetett volna az Apple Watch hátlapja

www3.hu

iOS 15 béta: a leggyakrabban feltett kérdések – újdonságok, megjelenés ideje, letöltés

www3.hu

Az iOS 16 már jelzi, ha nem eredeti egy AirPods

www3.hu