Mobil

WWDC21: vajon mit rejthet a Craig Federighi mémre hajazó meghívó képe?

Véget ért a hosszú várakozás az Apple 2021-es WWDC bejelentésére. A cég fejlesztői konferenciája június 7-én kerül megrendezésre, ismét egy teljesen online esemény keretében. Amellett, hogy ez az első keynote, amelyet a vállalat 2021-re hivatalosan megerősített, Craig Federighi mémmé vált képét használja, amely a tavaly őszi M1-es Mac bejelentés ikonikus mozzanatává vált.

Amint azt a képen láthatjuk, egy szemüveges memoji a MacBookjára néz, annak képernyője pedig visszatükröződik a lencséken. A naptár alkalmazásban látható a június 7-i dátum, 21 értesítéssel. Ez ugye az esemény időpontját jelöli. De mi a helyzet a többi ikonnal?

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

WWDC21 június 7-től, online: iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8, tvOS 15, macOS 12

Az idei WWDC-n megtudhatjuk, hogy mit várhatunk majd az iOS 15-től, az iPadOS 15-től, a watchOS 8-tól, a tvOS 15-től, és a macOS 12-től.

Digitimes: második fázisba került az Apple szemüveg gyártása

Amikor több forrásból érkező pletykák egybevágnak, akkor magabiztosabbak lehetünk és ez most is így van. Érkezik az Apple szemüveg!

Tim Cook: sikeres volt az idei, virtuális WWDC

Fejlesztői visszajelzések mutatják, hogy a digitális technológiának köszönhetően zökkenőmentesen bonyolíthatták le az első online WWDC-t.

WWDC20: mi maradt ki?

Apple Silicon Mac, frissített Apple TV, AirTag, véroxigén mérés az Apple Watch-on és még sok más. Ezeket jósolták, de végül nem érkeztek meg múlt hétfőn.

Apple Design Awards – magyar alkalmazás is a díjazottak közt

Magyar díjazottja is van a 2020-as Apple Design Award díjnak a Shapr 3D személyében. Te melyik alkalmazásnak vagy játéknak adtad volna a díjat?

Ez a cikk WWDC21: vajon mit rejthet a Craig Federighi mémre hajazó meghívó képe? itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Fontos biztonsági frissítések érkeztek!

www3.hu

Bloomberg: drágább lesz az iPhone 15 Pro

www3.hu

Valószínűleg iOS 15-ös képernyőfotóval mutatott be új kisegítő lehetőségeket az Apple

www3.hu