Mobil

52audio: AirPods 3 márciusban?

A pletykák szerint az AirPods 3 már ebben a hónapban megjelenhet. Egyre több szivárogtatást tapasztalhatunk, amelyek az állítólagos új fülhallgató designját mutatják. Az 52audio olyan képsorozatot tett közzé, amelyen állítólag a harmadik generációs ‌AirPods látható.

A korábbi szivárgásokkal egybehangzóan az ‌AirPods‌ 3 ‌egy AirPods‌ Pro-szerű, rövidebb szárú és lekerekítettebb kagylórésszel érkezhet, amely közel azonos az AirPods Pro-val. A szár valamivel hosszabb lesz, mint az ‌ AirPods Pro‌ szára, de rövidebb az alapmodellekénél. A Pro modellhez hasonlóan valószínűleg összenyomható szárakat is kapni fogunk.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Újabb dátum az eljövendő iPad eseményre: március 23.

A legújabb pletyja szerint március 23-án lesz az Apple első idei online médiaeseménye, ahol befuthat az új iPad család mellett az AirTag is.

2021-ben jöhetnek a véletlenszerűen generált sorozatszámok az Apple készülékei esetén

Az új sorozatszám véletlenszerű, 8-14 karakterből álló alfanumerikus karakterlánc lesz, gyártási információk vagy konfigurációs kód nélkül.

MacRumors: idén mégsem érkezik Face ID a Mac-ekbe

Valószínűleg csúszni fog az Apple idei terve a Mac-ekkel kapcsolatosan. A vállalat állítólag idénre tervezte a Face ID-s iMac megjelenését.

Ming-Chi Kuo: kamerasziget nélküli iPhone 14 Pro és 5G-s iPhone SE érkezhet 2022-ben

Kuo merész designváltást jósol, ami 2022-ben, az iPhone 14 Pro-val csúcsosodik majd ki, az iPhone SE újabb verziója pedig megkapja az 5G-t.

Úton az újratervezett, Apple Silicon chipes iMac

A pletykák szerint az újratervezett iMac várhatóan jelentős átalakítás lesz, és az Apple a csaknem egy évtizedes designt is leváltja.

Ez a cikk 52audio: AirPods 3 márciusban? itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Kezünkben a Nomad bőr laptop sleeve és egérpad

www3.hu

Megjelent a visionOS 1.1.2 – fontos hibajavítások, részletek nélkül

www3.hu

Megjelent a watchOS 7.4.1 – fontos biztonsági módosítások

www3.hu