Mobil

Két Apple Watch kihívást is kínál a február

Az Apple idén nem fukarkodik a Watch kihívásokkal, hiszen alig vagyunk benne még csak a második hónapjában az évnek, de máris itt a második és harmadik próbatétel. A visszatérő szívhónapi mellé most még egy összefogásra ösztönző kihívást is kaptunk, melyekért a szokásos érem és iMessage matricák járnak.

Én kifejezetten kedvelem az Apple Watch kihívásokat, de a legtöbbjük megszerzéséhez nem kell megpusztulnunk, ami egyfelől jó, mert így könnyen megszerezhetőek a jelvények és a matricák, illetve sokszor olyankor is mozgásra bír, amikor lehet ellustulnám inkább a dolgot. Azonban én kifejezetten örülnék olyanoknak is, ahol sokkal komolyabb célokat kell elérni, amire igazán büszke lehetsz, mert a például hét napig zárd be mindhárom kört azért nem lehetetlen. A Nike Runban például van havi 24-40-80-160 kilométeres kihívás is, amiből én egyszer megcsináltam a 80-asat, pedig nem vagyok egy nagy futó.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

iOS 14.5: mostantól maszkban is felold a Face ID, ha a kezünkön van az Apple Watch!

Az iOS 14.5-től és watchOS 7.4-től végre maszk esetén is felold a készülékünk zárolása, ha ezt engedélyeztük és az Apple Watch rajtunk van.

Három egyedi Apple Watch számlap és azok automatikus beállítása helyszín vagy idő alapján!

Egyedi óraszámlapot szeretnél? Olvasd el ezt a cikket, tippeket trükköket mutatunk benne!

Time to Walk: sétálj, merj, inspirálódj a Fitness+ újdonságával

A Time to Walk, ahogy a neve is tükrözi, a sétálásról szól, viszont egy sokkal különlegesebb és innovatívabb formában, mint ahogy gondolnánk.

A vércukorszint mérésére is alkalmas lehet a következő Apple Watch

Kezdődött a pulzussal, folytatódott az EKG-val és a véroxigénnel, most pedig úgy tűnik, hogy a vércukorszintet is mérni fogja az Apple Watch.

Megjelent a watchOS 7.3 – Egység (Unity) számlap, fejlesztések és hibajavítások

A legnagyobb újdonság az Egység (Unity) névre hallgató óraszámlap, ami az egész napos mozgásunkkal együtt folyamatosan változik.

Ez a cikk Két Apple Watch kihívást is kínál a február itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent a tvOS 14.7 – fejlesztések és hibajavítások

www3.hu

Ezek azok az iPhone 13 változások, amikről nem beszélt az Apple

www3.hu

Különleges Apple Watch állványok, szíjrendszerező táskák, és AirPods tokok

www3.hu