Mobil

Beszélgessünk 2021-ben a 3 éves jótállásról és a garanciáról, valamint az AppleCare+-ról!

2021 kezdetével hazánkban megváltoztak az általános jogszabályok a jótállásra vonatkozóan, amiről 2020 végén, októberben írtam is egy részletes cikket. Most januárban több helyről is jelezték nekem, hogy az emberek nem értik ezeket a változásokat, vagy nem értik pontosan, így nyissak egy újabb cikket erről.

Ez a cikk gyakorlati tapasztalatokra fog épülni, tehát a jogszabályokba nem szeretnék részletesebben belemeni, inkább abba, hogy hogyan is működik ez gyakorlatban ma, illetve majd 3 év múlva hazánkban. Amennyiben részletesebben olvasnál a jogszabályokról, érdemes végig menni először ezen a cikken: Apple: garancia, jótállás, AppleCare és AppleCare+ 2021-ben.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Apple: garancia, jótállás, AppleCare és AppleCare+ 2021-ben

2021-ben sok szempontból hosszabb garanciával rendelkeznek majd a készülékeink, amik a hivatalos vásárlások esetén érvényesek.

AppleCare+ vásárlása hazánkban az iPhone-hoz, iPadhez vagy Apple Watch-hoz!

Az AppleCare+ alapjában véve nem vásárolható meg hazánkban, mert az Apple itthon valamiért nem forgalmazza, így mindenféle trükkhöz kell folyamodnunk.

Biztosítás vagy Apple Care+ az iPhone-hoz?

Megnéztük, hogy biztosítást, vagy Apple Care-t érdemes kötni az iPhone-hoz, iPadhez, Mac-hez: olvasd el, hogy miket érdemes ezekről tudni!

Mi tartozik bele a garanciális cserébe az iPhone esetén?

A kiszivárgott dokumentum példákkal mutatva írja le, mi tartozik bele a garanciális cserébe vagy a díjmentes javításba iPhone esetén.

Felpúposodott az Apple Watch-om akkumulátora – eközben az Apple kibővítette a garanciát erre a hibár…

Mi történik, ha felpúposodik az Apple Watch akkumulátora? Így intéztük a garanciális cserét, amire időközben az Apple kibővítette a garanciaidőt.

Ez a cikk Beszélgessünk 2021-ben a 3 éves jótállásról és a garanciáról, valamint az AppleCare+-ról! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

iPhone 15 és 15 Pro Max teszt és vélemény

www3.hu

ZolloTech: a lila iPhone 12-vel az Apple megkezdi az átállást a véletlenszerű sorozatszámokra

www3.hu

Megjelent a macOS Sonoma – új képernyővédők, asztali widgetek, videókonferencia, és sok más

www3.hu