Mobil

ESR HaloLock: MagSafe autós tartó töltővel az Apple iPhone 12 termékpalettájához!

Régóta várunk már egy olyan termékre, amivel végre az iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro és iPhone 12 Pro Max tulajdonosok is képesek használni a kocsiban a telefonjukat, a MagSafe segítségével.

A MagSafe csatlakozás egy egészen érdekes, új irány az Apple részéről. Lényegében mágneseket építettek be az iPhone 12 modellek hátuljába, ezáltal sokkal jobb “tapadást” elérve a tokokkal, töltőkkel, kiegészítőkkel. Fontos szempont még, hogy a MagSafe csatlakozásról a felhasználó információt is kap a szoftver segítségével, plusz ez tényleg úgymond egy erős kötelék az iPhone és kiegészítő között. Az ESR márka az elsők között rakta le az asztalra a kocsiba a mágneses, akár a gyorstöltést is támogató töltőjüket, ami most raktárról elérhető a Smartdiszkontnál!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Valószínű, hogy egy rejtett funkcióval is rendelkeznek az iPhone 12 modellek

Egy FCC dokumentum szerint az iPhone 12 modellek egy rejtett vezeték nélküli töltési funkcióval is rendelkeznek más eszközök töltéséhez.

Előkerült az óceánkék iPhone 12 Pro egy feltételezhető prototípusa

Egy fiatal fejlesztőnek köszönhetően pillantást vethetünk a feltételezhető óceánkék iPhone 12 Pro prototípusra. Vajon tényleg eredeti?

Shot on iPhone Student Films: így készült négy filmes hallgató filmje az iPhone 12-vel

Január végétől a kisfilmek is megtekinthetők lesznek az Apple YouTube csatornáján, addig is nézz be a kulisszák mögé.

A reset, a recovery és a DFU elérésének módja az iPhone 12 modellek esetén

Az iPhone 12 modelleknél most is a szokásos “titkos kézfogás” kell, ha resetelnénk, vagy helyreállítási illetve DFU módba szeretnénk rakni.

9to5Mac: Jeff Benjamin szerint ez volt az Apple öt legjobb terméke 2020-ban

A vártnál is izgalmasabban alakult az Apple 2020-as éve. Több termékcsalád is bővült, és az új M1 processzor is jól felkavarta az állóvizet.

Ez a cikk ESR HaloLock: MagSafe autós tartó töltővel az Apple iPhone 12 termékpalettájához! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Overviewer: használd az iPhone-od dokumentumkameraként a Zoomban

www3.hu

Két nem megszokott videó az AirTagről

www3.hu

Ezeket az újdonságokat hozta az iOS 17 második bétája

www3.hu